Home GÜNCEL AK Parti Bursa’da e-temayül yoklaması başladı

AK Parti Bursa’da e-temayül yoklaması başladı

- Guncellenme Tarihi: 25 Mart 2023 14:51
6 min read
AK Parti Bursa’da e-temayül yoklaması başladı için yorumlar kapalı
0

AK Parti’de milletvekili aday adaylığı listelerinin belli olmasının ardından 81 ilde eş zamanlı olarak e-temayül yoklaması başladı.

Bursa‘da toplam 230 milletvekili aday adaylığı başvurusu bulunurken, e-temayül yoklaması Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Temayül yoklaması bu yıl ilk kez online olarak düzenleniyor. Yoklamaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih ŞahinAK  Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, milletvekilleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

Sabah saat 10.00’da başlayan e-temayül yoklamasında öğlen saatlerine doğru yoğunluk arttı.

Basın açıklaması gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, “İnanıyorum Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan bir kez daha Cumhurbaşkanı olacaktır. Ezici bir üstünlükle bu seçimi kazanacağız” ifadelerini kullandı.

“TEMAYÜL YOKLAMAMIZ HAYIRLI OLSUN”

Şahin, “Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Icrası için bir araya geldiğimiz temayül yoklamamızın ülkemize, güzel Bursa’mıza, partimize aday adaylarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sözlerimin başında başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan ve ilk günlerini icra etmekte olduğumuz, Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Ve Ramazan-ı Şerif’in İslam alemine, tüm insanlığa ve bütün Müslümanlara hayırlı olmasını yüce Rabb’imden niyaz ediyorum. Inşallah bu aziz mübarek, güzel günler hürmetine Rabbim içinde bulunduğumuz felaketlerin sıkıntısından hepimizi kurtarsın” dedi.

“90’LARIN KAOTİK ORTAMINI SAVUNANLARA KARŞI VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”

Şahin, “Cumhur İttifakı karşısında hizalanan 90’ların kaos, kaotik ortamını, o yamalı bohça koalisyonlarını savunanlara karşı hep birlikte, var gücümüzle durmadan çalışmamız gerekiyor. Bugün itibariyle seçimlere 50 günlük bir süre var. Bu 50 günü en iyi şekilde değerlendirmeli, her bir anını en iyi şekilde değerlendip, hiçbir anını heba etmemeli, her kapıyı çalmalı, her gönüle girmeli ve yeniden bu kutlu yürüyüşümüze yeni bir hız ve yeni bir ivme kazandırmalıyız” şeklinde konuştu.

“BU SEÇİM DİĞER SEÇİMLERİMİZDEN ÇOK DAHA ÖNEMLİ”

Şahin, “İcrası için bir araya geldiğimiz bu temayül yoklamamızı 14  Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle birlikte icra edilecek olan milletvekili seçimlerinin listede yer alacak milletvekili adaylarımızı tespit konusunda yol gösterici olması amacıyla teşkilat mensuplarımızın eğilimini almak amacıyla gerçekleştiriyoruz. Bugün burada 2 bin 560 teşkilat mensubumuz 231 aday adayımız için oy kullanacaklar. Elbette her seçim çok önemli. Ancak bu seçim tarihi dönüm noktasında bulunduğumuz önemli bir anında bulunmamız hasebiyle diğer seçimlerden çok daha önemli. 21 yılda gerçekleştirdiğimiz devrim niteliğindeki hizmetlerimizde Türkiye yüzyılının temellerini attık. Ve inşallah 14 Mayıs’tan sonra hep birlikte Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Kaynak: bursadabugün.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…