Home GÜNCEL BEV, Yurt İçin Temel Atmaya Hazırlanıyor…

BEV, Yurt İçin Temel Atmaya Hazırlanıyor…

- Guncellenme Tarihi: 23 Mart 2023 15:13
2 min read
BEV, Yurt İçin Temel Atmaya Hazırlanıyor… için yorumlar kapalı
0

Balkantürk Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Uslu, Başkan Yardımcısı Adnan Sözeri ile Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Türkdönmez Nilüfer Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BEV Başkanı İlhan Uslu, Nilüfer Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan’a Vakıf çalışmaları hakkında bilgi verirken, “Burslar başta olmak üzere eğitime katkı sağlamak adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu dönemde, Nilüfer’de yapımına başlayacağımız ve 1-2 ay içinde temelini atacağımız kız öğrenci yurdu ile ilgili yoğun bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

BEV Kız Öğrenci Yurdu’nun Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle kampüsüne çok yakın bir lokasyonda Nilüfer Belediyesi’nin tahsis ettiği bir alanda yapılacağını söyleyen BEV Başkanı İlhan Uslu, Nilüfer Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan’ı temel atma törenine davet etti.

Nilüfer Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan da, Balkantürk Eğitim Vakfı yönetiminin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirtirken, BEV Başkanı İlhan Uslu ve yönetiminde başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemlik Belediyesi’nde Başkan Yardımcıları ve Özel Kalem Müdürü Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nde Şükrü Deviren’in belediye başkanı olmasının ardından, Deviren’in A T…