Home GÜNCEL Osmangazi’den deprem bölgesine gönül sofraları

Osmangazi’den deprem bölgesine gönül sofraları

- Guncellenme Tarihi: 23 Mart 2023 15:17
2 min read
Osmangazi’den deprem bölgesine gönül sofraları için yorumlar kapalı
0

Osmangazi Belediyesi tarafından deprem bölgesinde kurulan iftar ve sahur çadırları Ramazan Ayı boyunca depremzede vatandaşlara hizmet verecek. İslahiye ve Antakya’da kurulan aşevlerinde günde toplam 4 bin kişilik sıcak yemek ikram edilecek.

Asrın felaketi olarak nitelenen büyük depremlerin ardından bölgedeki çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Ramazan Ayı’nda da gönül sofraları kurarak depremzede vatandaşlara iftar ve sahur yemeği dağıtacak. Depremin ilk yaşandığı günlerden itibaren farklı noktalarda sıcak çorba dağıtımı yapan Osmangazi Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı boyunca Gaziantep’in İslahiye ve Hatay’ın Antakya ilçesinde her gün ikişer bin kişilik iftar ve sahur yemeği çıkaracak.

Ramazan’ın kardeşlik ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Sofralarımızın bereketini deprem bölgesindeki kardeşlerimizle paylaşacağız. Ramazan Ayı süresince iki farklı noktada kuracağımız çadırlarda iftar ve sahur yemeği ikram edeceğiz. İslahiye’de 2 bin, Antakya’da 2 bin olmak üzere her gün 4 bin kişilik yemek çıkaracağız. Rabbim, tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. İnşallah, bu sıkıntı günleri hep birlikte aşacağız.” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …