Home GÜNCEL ARTKAFKON’dan AK Parti’ye Nezaket Ziyareti

ARTKAFKON’dan AK Parti’ye Nezaket Ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 23 Mart 2023 15:30
2 min read
ARTKAFKON’dan AK Parti’ye Nezaket Ziyareti için yorumlar kapalı
0

Artvin-Ahıska-Batum Dernekleri Konfederasyonu (ARTKAFKON) yönetimi AK Parti Bursa İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu Konfederasyonu oluşturan Bursa, Kocaeli, İstanbul Federasyonlarını tanıttı.

ARTKAFKON Genel Başkanı Bahadır Celal Manasoğlu ile Artvin Vakfı Başkanı Doç. Dr. Adnan Demirci, Ahıska Türkleri Federasyonu Başkanı Ferman Muzaffer, ARSİYAD Başkan Yardımcısı Mürsel Özay ve konfederasyon üyeleri Av. Şerafettin Yavuz, Yüksel Köse, Ali Çağrı Demirel, İslam Dikbıyık’ın hazır bulunduğu ziyarette güncel konular ve yaklaşan seçimler değerlendirildi.

Ziyarette konuşan ARTKAFKON Genel Başkanı Manasoğlu, Türkiye’nin önünde çok önemli seçim süreçleri olduğunun altını çizerek, “Konfederasyonumuzu oluşturan Federasyon ve Derneklerimizin üyesi olan aday adaylarını destekleyeceğimizi ifade ediyoruz. AK Parti Bursa İl Başkanlığı ve Genel Merkez nezdinde de camiamızın taleplerinin değerlendirileceğine inanıyoruz” dedi. Manasoğlu sözlerinin devamında, ARTKAFKON’un çalışmaları ve gelecek dönem projeleri hakkında Başkan Davut Gürkan’a bilgi sunarak Artvin camiasının gücüne vurgu yaptı.

ARTKAFKON heyetinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Bursa il Başkanı Davut Gürkan da heyete teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …