Home GÜNCEL İnegöl Belediyesi Yemek Tırı Deprem Bölgesine Hareket Etti

İnegöl Belediyesi Yemek Tırı Deprem Bölgesine Hareket Etti

- Guncellenme Tarihi: 7 Şubat 2023 10:32
2 min read
İnegöl Belediyesi Yemek Tırı Deprem Bölgesine Hareket Etti için yorumlar kapalı
0

Kahramanmaraş depremi sonrası İnegöl Belediyesi’nin oluşturduğu mobil aşevi, depremzedelere ve arama kurtarma ekiplerine sıcak yemek temini için yola çıktı. İnegöl Belediyesi Yemek Tırı AFAD koordinasyonunda Adana’ya hareket etti.

Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla yaşanan 2 büyük deprem sonrası tüm yurtta adeta seferberlik ilan edildi. Her kurum, her vatandaş kendi imkanları doğrultusunda deprem bölgelerine yardıma koşuyor. İnegöl Belediyesi de bu kapsamda ilk andan itibaren hem görevlendirdiği ekipler hem de yardım kampanyasıyla depremin yaralarını sarmak için mücadele ediyor. Yardım tırlarının ardından, İnegöl Belediyesi tarafından oluşturulan mobil aşevi hüviyetindeki yemek tırı da dün akşam yola çıktı.

AFAD KOORDİNASYONUNDA ADANA’YA GÖREVLENDİRİLDİ

AFAD koordinasyonunda hareket eden yemek tırı, Gastro İnegöl Mutfağının şefleri ile birlikte İnegöl Belediyesi’nin toplam 10 personeli ile Pazartesi gecesi yola çıktı. Yemek tırının Adana’da görevlendirildiği, burada hem depremzedeler hem de arama kurtarma ekipleri için hizmet vereceği ifade edildi. Günlük 11 bin kişilik yemek dağıtılacak tır en kısa sürede bölgeye ulaşmak üzere gece aralıksız şekilde yol aldı. Gün içerisinde Adana’ya ulaşması bekleniyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…