Home GÜNCEL Cumhurbaşkanının Bursa’ya gelmesine saatler kala köşe yazarları ne yazmış, burada..!

Cumhurbaşkanının Bursa’ya gelmesine saatler kala köşe yazarları ne yazmış, burada..!

- Guncellenme Tarihi: 21 Ocak 2023 10:22
10 min read
Cumhurbaşkanının Bursa’ya gelmesine saatler kala köşe yazarları ne yazmış, burada..! için yorumlar kapalı
0

Bu teknoloji gerçekten bulunmaz nimet… Az buçuk da olsa öğrendim hayatın kısa yollarını… Twitter’da denk geldiğim bir kaç grup var: AKP vekilleri, Bursa Köşe Yazarları gibi… Ak Partili vekillerin kurduğu grubun adının AKP vekilleri olması nasıl bir ironidir o apayrı bir mesele! Biz sizinle bugün Bursa Köşe Yazarları konusunda buluşuyoruz.

Malum yarın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bursa’ya geliyor.

Adettendir köşe yazarları;

Bazen bir mesaj vermek,

Bazen gözdağı vermek,

Bazen de takım tutar gibi tuttukları siyasileri öne çıkarmak,

Düşman takımın siyasisine de gol atmak

Gibi muhtelif maksatlarla böyle özel günlerden bir gün önce, iki gün önce ya da o gün yazılar yazarlar.

Benim kimseyi öne çıkarmak veyahut karşı takımın siyasetçisine gol atmak gibi bir derdim olmadığı için köşe yazarlarının neler yazdığını yazmaya karar verdim bugün…

Malum dedik ya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yarın Bursa’da olacak, danışmanları, iletişimcileri hepsi Bursa basınına da özel ilgi gösterip, yakından takip edecek.

Ve…

Bu yazı onlara verilecek en iyi hizmettir, bu kıyağım da unutulmasın, hepsinin özetini bu yazıda bulacaklar zira…

Haydi sırayla başlıyoruz:

Olay gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz Bursa’nın en sevilen yazarlarındandır. Kendisi bugün eski Bakan Faruk Çelik’i yazmış… Hatta dün, önceki gün ne yazmış diye merak ettim, bir de gördüm ki son bir haftadır neredeyse hep Sayın Çelik’i yazmış. Başlıklara bakalım:

Eski Bakan Faruk Çelik AK Parti adına sahaya çıktı, çalışmaya başladı.

Seçime artık 2 hafta kaldı, AK Parti tüm ağır toplarıyla sahaya çıktı: Faruk Çelik de…

Faruk Çelik molayı bitirdi, sahaya çıktı… Önce AK Parti İl yönetim toplantısına katıldı…

Bu da oldu… Bakan Faruk Çelik adına sahte Facebook sayfası açan dolandırıcılar mesaj yazıp…

Eski Bakan Faruk Çelik’ten net tarif: Orman yangınları sabotajdır.

Geçtik..!

Bursa’nın en has, hakiki, öz solcusu, En Bursa Yazarı Yüksel Baysal da eski Bakan Faruk Çelik’i yazmış son yazısında. Bir de HDP’nin Sırrı Sakık’ı Bursa’dan milletvekili adayı yapılabileceğini, karşısına da Faruk Çelik’in koyulabileceğini… Balgöç ve Selçuk Türkoğlu da aynı yazıda varlar ama onlar Cumhurbaşkanının pek ilgi alanı değil…

Lodos’un sahibesi, gazeteci Özlem Yağmur ise yeni başladığı Z Raporu programına Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ı ilk konuk olarak almış… Programda sosyal çevresinin bu ilkten, hele ki programın Başkanın yoğunluğundan ötürü Ak Parti İl Başkanlığında çekilmiş olmasından rahatsızlık duyacağını belirtiyor zaten… 2 yıldır konuşmasak da programdaki soruların gazeteci sorusu olduğunu belirtemeden geçemem, dalkavukluk yapmamış birçoğu gibi…

Ama demedi deme Özlem Yağmur, bir solcu gazeteci ilk programa Ak Parti’den başlar mı diyecekler, yerden yere vuracaklar seni..! Sana “durduk yere bir saldırış” borcum vardı, onu da ödemiş oldum böylece, oh be..!

Olay Gazetesi yazarı İhsan Aydın; Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın çam ağaçları içindeki Çamlıca Parkı’nın eksiklerini gidereceğini yazmış. Bu yazının yukarıda bahsettiğimiz amaçlı olmadığı aşikar… “Belediyelerden haberler” minvalinde bir yazı..

Sosyal Tv yazarı Selahattin Adıgüzeller “O bulutun esrarı çözüldü” başlıklı bir yazı yazmış… “Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ilçe belediye başkanları da sosyal medya hesaplarından bulutla ilgili esprili yorumlarda bulunarak, gelecek uzaylılara meydan okudular!” şeklinde hafiften dalgalı bir yazı… Ama bu yazıda Cumhurbaşkanının ilgisini çekmez.

Bursa Hakimiyet Gazetesi yazarı Namık Göz Bursa adına, Bursa için önemli bir yazı yazmış… “Yenişehir için öneri: Marmara’nın hac ulaşım merkezi olsun” Cumhurbaşkanımızın dikkatini çekeceğini umduğum bir yazı…

Şehir Gazetesi yazarı Alpaslan Yıldız gündem konu Uludağ Alan Başkanlığını ve AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın kronik sorunları çözümleyişinden bahsetmiş.

Bursa.com yazarı Tarık ÇapçıSayın Cumhurbaşkanı’m…”başlıklı yazısında Bursa’nın ana ve gerçek sorunlarını özetleyen bir yazı kaleme aldı. Trafik, kentsel dönüşüm, metro, Doğanbey Toki, tren ve hızlı tren, kapanan – yapımı süren – başlamayan hastaneler, hava limanı, deniz ulaşımı, Uludağ, Hanlar Bölgesi ve Hisar, Kaplıca bölgesi – tabakhaneler, Bursaspor ana başlıkları altında yazılan yazının hem Bursalıların hem de Cumhurbaşkanımızın dikkatini çekeceğine eminim.

Sosyal TV yazarı Serkan İnceoğlu dünkü yazısında zamları yazmış, kanayan yaramıza parmak basıp Cumhurbaşkanımızın dikkatini çekmeye çalışmış…

En Bursa yazarı Cennet Yüzer Cankılıç treni kaçırmış, yazısı yok..!

 

 

 

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Semra NEJLA TEKE
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Hakan Fidan: “Senin İçin Buradayız Gökhan…”

Son 10 yılda marka değerinde de ciddi kayıp yaşayan Mudanya’da yerel seçim tüm hareketlili…