Home GÜNCEL MÜSİAD Yönetimi Başkan Aktaş’ı Ağırladı

MÜSİAD Yönetimi Başkan Aktaş’ı Ağırladı

- Guncellenme Tarihi: 28 Aralık 2022 14:20
3 min read
MÜSİAD Yönetimi Başkan Aktaş’ı Ağırladı için yorumlar kapalı
0

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube, 2022 yılının son yönetim kurulu toplantısı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

MÜSİAD Bursa’nın dernek merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

2022 yılı ekonomisi, iş insanlarının karşılaştığı sorunlar, MÜSİAD Bursa’nın çalışmaları ve Bursa’nın genel konuları hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyaret hakkında açıklama yapan MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, “2022 yılının son yönetim kurulu toplantısında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ağırladık. Kentimizle ilgili 2022 yılında yapılanları ve 2023 yılında yapılacaklar ile hazırlanan projeler hakkında Alinur Aktaş başkanımız bilgi verdi.  Toplantıda ayrıca MÜSİAD Bursa’nın 2022 yılı çalışmaları ve 2023 yılı projelerini konuştuk. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ederim”  dedi.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Alinur Aktaş, Bursa’nın genel sorunları ve ekonomik konular üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, MÜSİAD’ın Bursa ve Türkiye ekonomisine olan katkısının çok değerli olduğunu söyledi. MÜSİAD üyeleriyle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Aktaş, Bursa için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gemtaş’ta Yönetim Belli Oldu

Gemlik Belediyesi’nin iştiraki olan Gemtaş A.Ş’de Belediye Başkanı Şükrü Deviren tarafında…