Home GÜNCEL Bursa – Manisa Arasındaki Ticareti Arttıracak Ziyaret

Bursa – Manisa Arasındaki Ticareti Arttıracak Ziyaret

- Guncellenme Tarihi: 23 Aralık 2022 15:04
3 min read
Bursa – Manisa Arasındaki Ticareti Arttıracak Ziyaret için yorumlar kapalı
0

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube yönetimi, MÜSİAD Manisa Şubesini ağırladı.

MÜSİAD şubeleri arasında iletişimin artması ve yeni iş birliklerine imza atılması amacıyla Bursa’ya gelen MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdurrahman Rüzgar ve şube üyeleri, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay ile yönetim kurulu ev sahipliğinde temaslarda bulundu.

MÜSİAD Bursa üyesi YEPSAN ve Hacı Hasan Oğulları firmalarını ziyaret ederek, incelemelerde bulunan MÜSİAD Manisa heyeti daha sonra ise MÜSİAD Bursa’nın yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Yönetim kurulu toplantısında gündeme ve ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, MÜSİAD şubelerinin arasındaki iş birliklerinin önemine ve iletişime vurgu yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Nihat Alpay, “Her sivil toplum kuruluşu gibi MÜSİAD da adıyla müsemma bir iş adamları derneği. Şubelerimiz arasında iletişimin daha fazla artması, üyelerin birbirini tanıyarak aralarındaki iş birliklerinin artması için bu ziyaretleri ve toplantıları çok önemsiyoruz. MÜSİAD ayrıca ortaklık kurma, paylaşma ve ticaret yapma kültürüne sahip büyük bir ailedir” dedi.

Bursa’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdurrahman Rüzgar da, Bursa’yla ilgili yatırım imkanlarını değerlendirdiklerini belirterek, “Bugün MÜSİAD Bursa’nın misafiri olduk. MÜSİAD üyeleri arasında iletişimin arttırılması ve ticaretin geliştirilmesi için şubeleri ziyaret ediyoruz. MÜSİAD üyeleri arasındaki iş birliklerinin daha da artması gerektiğini düşünüyorum. Bu ziyaretin hayırlı ticari ilişkilere vesile olacağı inancındayım. Bizi ağırlayan MÜSİAD Bursa ailesine ve üyelerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…