Home GÜNCEL Otomotiv Kariyer Seminerleri İlgiyle Takip Edildi

Otomotiv Kariyer Seminerleri İlgiyle Takip Edildi

- Guncellenme Tarihi: 8 Aralık 2022 16:39
6 min read
Otomotiv Kariyer Seminerleri İlgiyle Takip Edildi için yorumlar kapalı
0

1.Otomotiv Kariyer Seminerleri “Sektörün Liderlerinden İlham Veren Öneriler” başlıklı seminer 6 Aralıkta gerçekleşti.

Mimar Sinan Yerleşkesi Turkuaz Salonda yapılan etkinliğin sabah oturumunda VALEO Türkiye Genel Müdürü Tuna Arıncı,  Ar-Ge Diraktörü Emre Güran, İK Ülke Yetenek Edinimi Müdürü Eda Tunçdöken, Validasyon Takım Lideri Dinçer Kökten, Prototip Departman Müdürü Seran Sayaca,  Aktivite Valeo Üretim Sistemleri Müdürü Kerem Bandak ve Ürün Teknik Müdürü Çağlar İmer BTÜ öğrencileriyle buluştu. Öğleden sonraki oturumun konuşmacıları ise BOSH İnsan Kaynakları Sorumlusu Gizem Köksal Kaya, Üretim Takım Lideri Mevlüt Akkaş, Üretim Uzmanı Mert Erman, Benzinli sistemler Ar-Ge Müdürü Mine Tekelioğlu, Dizel Sistemler Ar-Ge Koordinatörü Deniz Geniş, Benzinli Sistemler Geliştirme Takım Lideri Burak Mestanlı oldu.

Prof. Dr. Arif Karademir: Akademik ve Bilimsel Alanda Rekabeti Artıracağız

1.Otomotiv Kariyer Seminerleri programının açılış konuşmasını yapan BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir  akademik ve bilimsel alanda dünyanın her yerinde rekabetin olduğunu belirterek çalışmalarını ortak akıl arayışıyla sürdürdüklerine değindi. Akademik ve bilimsel alanda araştırma üniversitesi vizyonundan hiç şaşmadıklarını aktaran Prof. Dr. Karademir: “Bizler vatanına milletine hizmet etme çabasında olan bilim insanları olarak bu beklentilere cevap vermek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sevgili öğrencilerimizden beklentimiz eğitim-öğretimle birlikte sektörel çalışmalara da ağırlık vermeleri. Biz de bu noktada üniversite olarak tüm birimlerimizle sizlerin yanınızdayız. Ülkemizi, şehrimizi bilim dünyasında en iyi şekilde temsil etmek için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Sabah ve Öğle Oturumlarına Yoğun İlgi

Valeo Türkiye Genel Müdürü Tuna Arıncı’nın sunumuyla devam eden sabah oturumu kariyer hedefleri, kariyer planlama ve istihdam süreçleri üzerine Valeo İK Yetenek Edinimi Müdürü Eda Tunçdöken ve Ar-Ge süreçleri ve aktiviteleri üzerine Ar-Ge Direktörü Emre Güran’ın sunumlarıyla sürdü. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Onur Genç’in moderatörlüğünü yaptığı soru cevap paneli ile devam eden sabah programı, Valeo Prototip Departman Müdürü Seren Sayaca, Aktivite Üretim Sistemleri Müdürü Kerem Bandak, Validasyon Takım Lideri Dinçer Kökden ve DMF Ürün Teknik Müdürü Çağlar İmer’e yöneltilen sorularla sona erdi.

Bosch ekibinin sunumları ile başlayan öğleden sonra oturumları da BTÜ öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Bosch’ta Üretim Süreçleri ve Global Üretim Aktiviteleri üzerine, Üretim Takım Lideri Mevlüt Akkaş ve Üretim Uzmanı Mert Erman’ı sunumlarının ardından, Benzinli Sistemler Ar-Ge Koordinatörü Mine Tekelioğlu, Dizel Sistemler Ar-Ge Koordinatörü Deniz Geniş ve Benzinli Sistemleri Geliştirme Takım Lideri Burak Mestanlı Bosch Ar-Ge Kültürü ve Ar-Ge Aktiviteleri üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Bosch’ta kariyer ve istihdam süreçleri hakkında İnsan Kaynakları Sorumlusu Gizem Köksal Kaya’nın sunumları ile devam eden program öğrenci sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…