Home GÜNCEL ‘Herkesi Çarşamba Günü Ekran Başına Bekliyoruz’

‘Herkesi Çarşamba Günü Ekran Başına Bekliyoruz’

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2022 10:36
2 min read
‘Herkesi Çarşamba Günü Ekran Başına Bekliyoruz’ için yorumlar kapalı
0

Sosyal medya hesabından bir çağrıda bulunarak vatandaşlara seslenen AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün bir video paylaşarak, “Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Yarın bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Kanun teklifimizi TBMM’ye sunacağız” ifadelerini kullanmasının ardından dikkat çeken bir açıklama daha geldi.

“Tarihi Mücadelenin Yeni Aşaması Olacak”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak vatandaşlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısını işaret eden Çelik, şunları söyledi: “Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır.”

Kaynak: sondakika.com

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…