Home GÜNCEL Davut Gürkan ‘Başörtüsü sorununu yasal güvenceye alan AK Partidir’

Davut Gürkan ‘Başörtüsü sorununu yasal güvenceye alan AK Partidir’

- Guncellenme Tarihi: 4 Ekim 2022 11:03
3 min read
Davut Gürkan ‘Başörtüsü sorununu yasal güvenceye alan AK Partidir’ için yorumlar kapalı
0

Sosyal medya hesabında bir video paylaşarak Türkiye’de başörtüsü sorunu olduğunu öne süren Kılıçdaroğlu’na iktidar kanadından tepkiler gelmeye devam ediyor.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Türkiye’de bir başörtüsü sorunu var. Konu hakkında TBMM’ye kanun teklifi sunacağız’ sözlerine sosyal medya üzerinden ateş püskürdü.

‘Sosyal Medyada Manipülasyon ve Yalan Yazışmalar Zirve Noktasında’

‘Bir kaç gündür ülke gündeminde oluşturulmaya çalışılan infial ve fitne operasyonları var! Sosyal medyada sıkça karşılaştığımız manipülasyon ve yalan yazışmalar bu aralar zirve noktasına çıkmış durumda. Bazılarını hayret, bazılarını esefle takip ediyorum’ diyen Gürkan sözlerini şöyle sürdürdü:

‘Siyasi Ayak Oyunları ve Kelime Canbazlığı ile Trollük Peşindeler’

‘Kimileri kutsallarımıza saldırmaktan geri durmazken, kimileri de siyasi ayak oyunları ve kelime canbazlığı ile trollük peşinde! Milletimizin içine çıkamayacak, vatandaşımızın sorularına ve sorunlarına cevap veremeyecek siyasi figüranlar da bu trollük sevdasına yakalarını paçalarını kaptırmış durumdalar!’

‘Başörtüsü sorununu yasal güvenceye alan AK Partidir’

Geçtiğimiz yıllarda başörtüsünden “1 metrekarelik bez parçası” olarak bahseden CHP liderine bu sözlerini de hatırlatan Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, ‘Kendilerini 80 ve 90’larda sananlar şunu unutuyorlar çünkü o yılların özlemini yaşıyorlar! Başörtüsü sorununu yasal güvenceye alan ve kılık kıyafeti sorun olmaktan çıkaran AK Partidir’ dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…