Home GÜNCEL GESİAD, ZAFER KALKINMA AJANSINI AĞIRLADI

GESİAD, ZAFER KALKINMA AJANSINI AĞIRLADI

- Guncellenme Tarihi: 7 Ekim 2021 10:04
3 min read
GESİAD, ZAFER KALKINMA AJANSINI AĞIRLADI için yorumlar kapalı
0

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD), Zafer Kalkınma Ajansı yetkililerini konuk etti.

Dernek merkezinde GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Papatya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Zafer Kalkınma Ajansı’nın Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Köprücüoğlu ve Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Suat Bayram ağırlandı. Görüşmede, Zafer Kalkınma Ajansı uzmanları Afyonkarahisar yatırım ortamı ile ilgili bilgi verirken, bölgesel iş birliğinin artırılması adına fikir alışverişinde de bulunuldu.

Zafer Kalkınma Ajansı’nın, Kütahya, Manisa, Uşak ve Afyonkarahisar illerini kapsayan bölgede hizmet verdiğini ifade eden Zafer Kalkınma Ajansı’nın Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Köprücüoğlu, Afyonkarahisar ile ilgili bilgiler verdi. Afyonkarahisar’ın tarım, hayvancılık, gıda, mermer, spor ve termal turizm anlamında potansiyelli bir il olduğunu ifade eden Köprücüoğlu, “İlimizde yatırım maliyetlerimiz oldukça düşük. Yanı sıra yatırım avantajları, koordinasyon becerimiz, lokasyon olarak kavşak noktasında yer almamız gibi özelliklerin yatırımcı için değerli olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

“Yeni yatırımlar farklı bölgelere dağıtılmalı”

Zafer Kalkınma Ajansı yetkililerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür eden GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya da, dernek ve Bursa’nın yapısı ile ilgili misafirlere bilgilendirme yaptı. Bölgenin özellikle tarım ve jeotermal açısından yatırım potansiyeli olduğuna dikkat çeken Başkan Kaya, yeni sanayi bölgelerinin ve yatırımların tarım statüsü olmayan yerlere dağıtılmasının bölgelerin kalkınması adına önemli bir hamle olacağı belirtirken, bunun mutlaka uygulanması gerektiğinin de altını çizdi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Marmarabirlik’ten Üreticiye 630 Milyon TL Ödeme

2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapa…