Home GÜNCEL Başkan Yılmaz’dan Gece Kar Mesaisi

Başkan Yılmaz’dan Gece Kar Mesaisi

- Guncellenme Tarihi: 18 Ocak 2021 14:07
3 min read
Başkan Yılmaz’dan Gece Kar Mesaisi için yorumlar kapalı
0

Yıldırım Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan ulaşım ağında aksaklıklar yaşanmaması adına karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ederken, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da gecenin ilerleyen saatlerinde sahadaki çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Oktay Yılmaz, kentte etkili olan kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek için 7-24 görevini sürdüren Yıldırım Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan kar ve buzla mücadele ekiplerini gecenin ilerleyen saatlerinde ziyaret etti. Ekiplerle bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, mesai arkadaşlarına tatlı ikramında bulundu.

BAŞKAN YILMAZ’DAN VATANDAŞLARA UYARI
Çalışmaların yoğun bir titizlikle devam ettiğinin altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Barajlardaki su miktarının azalması bizleri endişelendirmişti. Kar yağışı her ne kadar bizleri sevindirmiş olsa da çeşitli noktalarda donmayla ilgili oluşacak sıkıntılara karşı tüm tedbirlerimizi aldık. 6 kar küreme, 6 tuzlama aracımız ve birçok noktada kamyonlarımız ve ekiplerimizle beraber bir seferberlik halindeyiz. Her ne kadar tüm tedbirlerimizi almış olsak da hemşerilerimizden mümkün oldukça özel araçlarını kullanmamalarını tavsiye ediyorum. Sabaha karşı don olaylarının beklenmesi sebebiyle de tüm ekiplerimizi hazır bir şekilde bilhassa Uludağ’ın eteklerindeki mahallelerimizde hazır kıta bekletiyoruz. Ben de bu vesileyle arkadaşlarımızı çalışma alanlarında ziyaret ettim. Ekiplerimizle biraraya gelerek önerilerini dinleyip sahayı değerlendirdik. Aynı zamanda kendilerine tatlı ikramında bulunduk” ifadelerini kullandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …