Home GÜNCEL Vekil Ödünç: “2021, mutlu ve salgından uzak bir yıl olsun”

Vekil Ödünç: “2021, mutlu ve salgından uzak bir yıl olsun”

- Guncellenme Tarihi: 30 Aralık 2020 13:41
4 min read
Vekil Ödünç: “2021, mutlu ve salgından uzak bir yıl olsun” için yorumlar kapalı
0

BALKANTÜRKSİAD’ın 2020 yılının son Yönetim Kurulu toplantısına Derneğe büyük katkıları olan, geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerinden, AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi ve Türkiye-Zambiya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Atilla Ödünç konuk olarak katıldı. Online gerçekleşen toplantıda konuşan Vekil Ödünç, “2020 yılı zor geçti. Burada en büyük zorluğu iş insanları yaşadı. Bundan dolayı BALKANTÜRKSİAD’ın tüm üyelerine 2020 yılı içinde yaşadıkları olumsuzluklar nedeniyle geçmiş olsun diyorum. İnşallah 2021 yılı hepimiz için daha mutlu huzurlu salgından uzak bir yıl olur” dedi.

Ekonomik gelişmelerle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Vekil Ödünç, “2021 yılı içinde öncelikle aşı uygulamaları yapılacak ve Nisan ayından itibaren de yerli ve milli aşımızı milletimizin hizmetine sunacağız. Bununla birlikte 2021’in ilk 6 ayı belki yine pandemi ile mücadeleyle geçecek ama yılın ikinci yarısından itibaren salgını atlatacağımıza inanıyorum. 2020 yılındaki olumsuz seyre rağmen bu süre içerisinde üretimden ihracata kadar durmadan çalışanlar inşallah salgın sonrasında açılacak iç ve dış pazarlarda daha çok söz sahibi olacaklardır” şeklinde konuştu.

BALKANTÜRKSİAD Haysiyet Divanı Başkanı Vehbi Varlık ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Aytuğ Onur ile Denetim Kurulu Başkanı Denizhan Sezgin’in de iştirak ettiği toplantıda BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan da 2020 yılı içinde gerçekleştirilen dernek çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Tunakan, “Derneğimize bu yıl 6’sı kadın üye olmak üzere 29 yeni üye katıldı. 38 Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirdik ve 11’inde konuk ağırladık. 3 Sinerji Toplantısı yaptık, 8 seminer düzenledik. Bu çalışmalarımızı üyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdik. En önemli çalışmamız Minia BALKANTÜRK Açık Hava Müzesi tamamlanmak üzere. Bursamıza önemli bir eser kazandırıyoruz, Balkanlardaki tarih ve kültür mirası eserlerimiz Bursa’da Minia BALKANTÜRK Açık Hava Müzesi’nde yaşayacak” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…