Home GÜNCEL GÜRSULULAR’A GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İMKANI SUNULDU

GÜRSULULAR’A GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İMKANI SUNULDU

- Guncellenme Tarihi: 4 Nisan 2020 15:26
2 min read
GÜRSULULAR’A GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İMKANI SUNULDU için yorumlar kapalı
0

Gürsulular pazar alışverişlerini corona virüse karşı alınan tedbirlerle daha sağlıklı ortamda yapma imkanı buldu.
Yeni düzenlemelerle, gerekli tedbirleri alarak, kapalı pazar alanını dezenfekte ettiklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla pazar alışverişini yapan hemşehrilerimizin salgından etkilenmemeleri için önlemlerimizi aldık. Pazar alanına girişte hemşehrilerimizin ateşlerini ölçerek, dağıttığımız maskeleri kullanmalarını istedik. Ülke olarak tüm kurumlarımızla aldığımız korunma tedbirleri ve hepimizin bireysel önlemleriyle inşallah bu salgının daha fazla yayılmasını önleyeceğiz. Bu konudaki uyarılara hassasiyetle uymak, kendimizi ve çevremizdeki herkesi korumak için hepimizin sorumluluğu” dedi.
Gürsu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çadırlar kaldırılarak daha ferah bir ortam kazandırılan kapalı pazar alanına kontrollü şekilde alınan vatandaşları sosyal mesafelerini korumaları konusunda uyarırken, 65 yas üstü vatandaşların da evde kalmalarını sağlama hususunda denetim yaptı.
Ekipler, alınan korunma tedbirlerinin ardından açılan kapalı pazar alanında; tezgah mesafeleri, hijyen ve çizgi denetimleri, açıkta ürün satışı konularında, pazar esnafına bilgilendirme yaptı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…