Home GÜNCEL TÜRK KIZILAY’IN MERHAMET ELİ TÜM ŞEHRİ KUCAKLIYOR

TÜRK KIZILAY’IN MERHAMET ELİ TÜM ŞEHRİ KUCAKLIYOR

- Guncellenme Tarihi: 4 Nisan 2020 15:47
2 min read
TÜRK KIZILAY’IN MERHAMET ELİ TÜM ŞEHRİ KUCAKLIYOR için yorumlar kapalı
0

Bursa Valiliği bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubuyla birlikte Türk Kızılay Bursa Şubesi tarafından bağışçıların destekleri ile hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere ilçelere dağıtılmaya devam ediyor.
Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve gönüllüler ile birlikte Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar’ı ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Kaymakamlıklara, ilçelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Bursa Valiliği bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubuyla birlikte Türk Kızılay Bursa Şubesi tarafından bağışçıların destekleri ile hazırlanan gıda kolileri teslim edildi.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, dünyanın içinde bulunduğu salgın tehdidi karşısında Bursa’da ihtiyaç sahibi ailelere bu süreçte destek verebilmek adına tüm ekipleri ile sahada çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Bu süreçte de bağışları ile Türk Kızılay’ı merhamet elini bağışları ile güçlendiren hayırseverlere teşekkür eden Gürkan, Corona Virüs salgını ve tehdidin büyüme riskine karşı tüm ekipleri ile şehrin her noktasındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşarak bu zor günlerde her zaman olduğu gibi yanlarında olacaklarını vurguladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…