Home GÜNCEL Mustafakemalpaşalılar Atatürk’ü Anıtkabir’de andı

Mustafakemalpaşalılar Atatürk’ü Anıtkabir’de andı

- Guncellenme Tarihi: 11 Kasım 2019 20:33
2 min read
Mustafakemalpaşalılar Atatürk’ü Anıtkabir’de andı için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin organizasyonu ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 209 öğrenci ve 100 belediye personeli 10 Kasım’da Ata’nın huzuruna çıktı.

Vefatının 81’inci yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e ilk kez gitmenin heyecanı ve mutluluğu ile 10 Kasım Pazar gecesi saat 00:00’da Adnan Menderes Meydanında toplanan öğrencilerle belediye çalışanlarını Başkan Mehmet Kanar yolcu etti.

Yaklaşık 7 saat süren yolculuğun ardından ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi içinde yer alan Beştepe Millet Camii ziyaret edildi. Anıtkabir ziyareti öncesinde gezinin ikinci durağı ise Ankara’nın en fazla ziyaret edilen özel müzesi olma unvanını elinde bulunduran Ulucanlar Cezaevi Müzesi oldu.

Mustafakemalpaşa ekibinin Ankara çıkarmasındaki son durağı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir oldu. Ata’nın huzuruna ilk kez çıkmanın heyecanını yaşayan öğrenciler mozoleye çiçek bırakırken duygu dolu anlar yaşadı.

Yaklaşık 4.5 saat süren Anıtkabir ziyaretinin ardından Mustafakemalpaşalı konuklar ilçeye döndü.

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Öğrenciler ve personelimiz adını gururla taşıdığımız Büyük Önder Atatürk’e minnet ve şükran duygularını güçlü bir şekilde sunmak için 10 Kasım’da Ankara’yı ziyaret etti. Anıtkabir’e ilk kez gitmenin mutluluğunu yaşayan gençlerin heyecanına ortak olmak bizleri son derece mutlu etti. Belediye olarak bu gezilerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…