Home GÜNCEL Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ünal, “Gönüllere dokunacağız”

Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ünal, “Gönüllere dokunacağız”

- Guncellenme Tarihi: 11 Şubat 2019 21:43
4 min read
Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ünal, “Gönüllere dokunacağız” için yorumlar kapalı
0

Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. Ahmet Murat Ünal, Mudanya’da yaşayan Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Mudanya’da ikamet eden Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlar ve kanaat önderleri ile buluşan, Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Dr. A. Murat Ünal, “Mudanya, ülkemizin birçok rengini ve değerini bağrında yaşatan bir ilçe konumundadır. Mudanya’da birlikte yaşadığımız diğer illere mensup vatandaşlarımız benim gözümde artık Mudanyalıdır” diye konuştu. Etnik kimliği ve mezhebi farklı olan kesimlerin bir arada kardeşçe yaşadığı Mudanya’nın siyasi çekişmeler neticesinde bin parçaya bölündüğünü dile getiren Dr. Ünal, “Bugüne kadar Mudanyalılara siyasi kimlikleri göz önünde tutularak muamele edildi. Biz herkesin siyasi fikrine saygı duyuyoruz. Çünkü fikir çeşitliliği bizim zenginliklerimizden birisi. Bize oy verende vermeyende küçüğümüzse kardeşimiz, büyüğümüzse ağabeyimiz ablamızdır. Biz Mudanya’ya ideolojik çerçeveden bakmıyoruz” dedi.

HEDEF ‘HALK YÖNETİMİ’

Mudanyalıya siyasi mobbing uygulandığının altını çizen Dr. Ünal, “Mudanya’yı kardeşçe, dostça ve birlikte yönetmek istiyoruz. Kimin hangi siyasi fikirde olduğu bizim ilgi alanımız değil. Biz fikirlerinize değil gönüllerinize dokunacağız” şeklinde ifade etti. Hiçbir makam ve mevkiinin bir tane Mudanyalının gönlünü kırmaya değmediğini söyleyen Dr. Ünal, “Demokratik ortamda verdiğimiz mücadelenin tek gücü Mudanyalının sandıkta bize vereceği destektir. Kaybettiğimiz 5 yılı gelin birlikte geri kazanalım. Bizim tek derdimiz Mudanya’nın ve Mudanyalının menfaatleridir. Bunun üstünde bir menfaatimiz yoktur. Ve asla olmayacaktır” dedi.

“MEVCUT YEREL YÖNETİM MUDANYA’YI MAĞDUR ETTİ”

“Bursa Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanı dışında kalmasına rağmen Mudanya’yı sahipsiz bırakmadı. Farklı bir partinin kazandığı bir belediye yönetimi mevcut Mudanya’da. Ne Büyükşehir Belediyesi ne de benim 33 aylık ilçe başkanlığım döneminde Mudanya’nın ve Mudanyalının siyasi kimliğine göre muamele yapılmadı” diye altını çizen Dr. Ünal, “Biz Mudanya’ya hizmet akışını sağlamak için çok mücadele verdik. Ama mevcut yerel yönetim Mudanya’yı mağdur etti. Vaat ettiği hiçbir projeyi hayata geçirmedi” şeklinde vurguladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …