Home GÜNCEL Bursa Söylem Gazetesi 5. yılını kutladı

Bursa Söylem Gazetesi 5. yılını kutladı

- Guncellenme Tarihi: 18 Temmuz 2018 13:00
4 min read
Bursa Söylem Gazetesi 5. yılını kutladı için yorumlar kapalı
0

Siyaset haberleriyle ön plana çıkan, tarafsızlığını kaybetmeyen ve doğruları yazmaktan korkmayan Bursa Söylem Gazetesi 5. yılını doldurdu. 5. yıla özel Tirilye Yelken Kulüp’te düzenlenen kutlama kahvaltısına Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emir Ali Usta, Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, Tahammül İlhan, Bursa Söylem Gazetesi Köşe Yazarı Fahrettin Beşli, Alparslan Yıldız, Esra Şahiner Çırpar, Funda Kubat, Meyra İlknur Mısır, Hazel Rodoplu, Sinem Lüleci, Naciye Akyurt, Ümit Yiğit, Engin Tokgöz, Veysel Özdemir, Kadir Zahir, Metin kahraman ve Tülay Alpay katıldı.

5. yıl kutlama kahvaltısında söz alan Bursa Söylem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semra Teke öncelikle katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. Bursa Söylem Gazetesinin 5. yılını doldurduğunu belirten Teke, “Bu sektör çok zor. Bu sektörün zorluğu içerisinde yanımda olduğunuz için daha rahat ilerleyebiliyorum. Benim için yanımda olmanız ve katılımınız çok değerli. 15 Temmuz şehitlerini de bugün anmadan geçmek istemiyorum. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum, var olun” şeklinde konuştu.

Bursa Söylem Gazetesinin zor şartlarda çalıştığını ve çok başarılı işlerde bulunduğunu yakından takip ettiğini belirten Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal, “Hem Bursa hem Mudanya için doğruları söyleyen, karşıdakinin gücüne bakmaksızın haklının yanında olan bir yayın politikası izledikleri için Bursa Söylem Gazetesini tebrik ediyorum. Zaman zaman bizi de çok eleştirdiniz fakat bu basının en doğal hakkı. Durmadan yolunuza devam etmenizi hem Mudanya halkı hem Bursa kamuoyu adına istiyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Medya sektöründe ve özellikle Bursa Yerel Medyasında  5 yılın çok uzun bir süre olduğunu ifade eden Bursa Söylem Gazetesi Köşe Yazarı Fahrettin Beşli, Bursa Söylem Gazetesinin övgüyü, takdiri ve alkışı hak ettiğini vurgulayarak daha etkili, daha güçlü 5 yıllar olması temennisinde bulundu.

Deniz Elektrik Firma ortağı Kadir Zahir ise 5. yılını dolduran Bursa Söylem Gazetesinin tebrik ederek, “Bursa’ya soluk veren, Bursa halkını bilinçlendirmede katkıda bulunan Bursa Söylem Gazetesine teşekkür ediyor, nice 5 yıllara diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düze…