Home GÜNCEL AK Parti teşekkür ziyaretlerine Güzelyalı’dan başladı

AK Parti teşekkür ziyaretlerine Güzelyalı’dan başladı

- Guncellenme Tarihi: 17 Temmuz 2018 17:13
3 min read
AK Parti teşekkür ziyaretlerine Güzelyalı’dan başladı için yorumlar kapalı
0

24 Haziran tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye verdikleri desteklerden dolayı Mudanya halkına teşekkür etmek amacıyla ziyaretlere başlayan AK Parti’nin ilk durağı Güzelyalı oldu.

Önceki dönem Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal ve teşkilat üyeleri, Güzelyalı’da esnafları ve vatandaşları gezip seçimlerde verdikleri destek için teşekkür ettiler.

Teşekkür ziyaretlerinin bundan sonra Mudanya’nın tüm mahallelerinde de devam edeceğini belirten Dr. Ahmet Murat Ünal, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve diğer AK Parti Bursa Milletvekillerinin de teşekkür ziyaretlerine katılacağını söyledi.

Her zaman halkla iç içe olduklarını söyleyen Ünal, ‘‘Biz AK Parti olarak yalnız seçimden seçime halkın elini sıkıp seçimden sonrada halkı unutanlardan olmadık. Biz AK Parti olarak bize oy versin veya vermesin Mudanya’da yaşayan 91 bin vatandaşımızın her zaman sorunlarını çözmek ve taleplerini dinlemek için halkımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Biz bugünlere halkımızla ve halkımızın hayır duasıyla geldik. İnşallah bundan sonra da aynı coşkuyla, aynı azimle, aynı kararlılıkla halkımızla gönül bağımızı daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. Şimdi de Mudanya’da her mahallemizi dolaşarak halkımıza seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Partimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür edecek, halkımızın sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğiz.’’ diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…