Home FOTO GALERİ Ak Partili Vekillerden Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Partili Vekillerden Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 8 Mayıs 2018 10:36
7 min read
Ak Partili Vekillerden Taban’a Hayırlı Olsun Ziyareti için yorumlar kapalı
0

AK Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin, İsmail Aydın ve Zekeriya Birkan, 2017 Kasım ayında yaşanan değişim sonucunda İnegöl Belediye Başkanlığı görevine seçilen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletip görevinde başarılar diledi.

Bursa’da 2017 Kasım ayında Recep Altepe’nin istifası sonrası yaşan değişim neticesinde, Alinur Aktaş’ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte İnegöl Belediye Başkanlığına da Alper Taban seçilmişti. 5 aydır İnegöl Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Taban’ı, AK Partili Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin, İsmail Aydın ve Zekeriya Birkan dün ziyaret ederek Taban’a hayırlı olsun dileklerini iletip başarılar diledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Hüseyin Şahin, Milletvekilleri adına yaptığı açıklamada Parlamentodaki yoğun mesaiden dolayı ziyaretin gecikmeli olarak gerçekleştiğini ifade etti. Şahin, “Yerel yönetimlerdeki istifa süreciyle başlayan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin istifasıyla göreve getirilen Alinur Aktaş’ın İnegöl Belediye Başkanlığını boşaltmasıyla, İnegöl Belediye Meclis üyelerimizden, sevdiğimiz arkadaşımız Alper Taban Bey Belediye Başkanlığı görevine seçildi. Bugün Bursa’mızın çok değerli iki milletvekili Zekeriya Birkan Bey ve İsmail Aydın Bey ile birlikte kendisine nezaket ziyaretinde bulunduk. Parlamentonun çok yoğun olmasından, özellikle seçim sürecine girmiş olmamızdan dolayı da ve bu yasama döneminde çok seri kanunlar çıkarmamızdan dolayı, özellikle iki arkadaşım uluslararası komisyonlarda çok ciddi görevler alıyorlardı. Parlamentodaki mesaimizin haricinde daha çok yurt dışında bulunmamızdan dolayı ancak bu zamana fırsat bulabildik” dedi.

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİ İNEGÖLLÜLERE TATTIRMASINI TEMENNİ EDİYORUZ
“İnegöl büyük bir şehir, İnegöl güçlü bir şehir, İnegöl kaliteli bir şehir” sözleriyle konuşmasını sürdüren Şahin,
“İnegöl hak ettiği hizmeti AK Parti’nin güçlü iradesiyle, kararlı iradesiyle ve AK Parti Belediyecilik anlayışıyla Alper Taban Bey ile çıtayı daha yükseğe çıkartarak almaya devam edecek. Çünkü biz İnegöllülere hem 2014 yerel seçimlerinde hem de iktidarı yeniden 4’üncü kez perçinlediğimiz 1 Kasım seçimlerinde marka ve yaşanabilir bir şehir vaat etmiştik. Bu anlamda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Parklarıyla, okullarıyla, sağlık tesisleriyle, kolay ulaşılabilen yollarıyla, köprülü kavşaklarıyla, alt geçitleriyle, üst geçitleriyle ve belediyenin yapacağı alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla kaliteli bir şehirde inşallah Alper Taban Başkanımız gelecekte de hizmet etmeye devam edecek. Kendisine başarılar diliyoruz. AK Parti’nin belediyecilik anlayışını İnegöllülere olağanca gücüyle yaşatmasını ve tattırmasını temenni ediyoruz. Başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

ZİYARETİNİZ BİZE GÜÇ KATTI
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise konuklarına hoş geldiniz dileklerini ileterek; “Çok değerli Milletvekillerimize teşekkür ediyorum bu nazik ziyaretlerinden dolayı. Ben çok yoğun çalıştıklarını, seri ve hızlı çalışmak zorunda olduklarını gayet iyi biliyorum. Ama tabi bu ziyaretle beraber bizlere güç kattığınızı da ifade etmek istiyorum. Görevi aldığımız günden bugüne kaldığımız yerden, daha üzerine nasıl çıkarız, şehrimiz adına daha neler yapabiliriz düsturuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her fırsatta hemşerilerimizi de yönetimimize ortak etmeye çalışarak, onların da fikir ve öngörüleriyle beraber, bunun yanı sıra Büyükşehir Belediyemizin destekleri, yine Ankara’da vekillerimizin destekleriyle İnegöl’ümüze en güzel hizmetleri hep birlikte getirmeye gayret ediyoruz. Ben yapmış oldukları ziyaretten duyduğum memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

BUTEKOM Tarafından Yürütülen BUTEXCOMP Projesi Tamamlandı

Teknik tekstil ve kompozit malzeme sektörlerinde faaliyet gösteren KOBİ’lerin, küresel paz…