Home GÜNCEL Özel Hayat Hastanesi yeni binası ile hizmete başladı

Özel Hayat Hastanesi yeni binası ile hizmete başladı

- Guncellenme Tarihi: 15 Mart 2018 13:02
4 min read
Özel Hayat Hastanesi yeni binası ile hizmete başladı için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın en yeni sağlık tesisi Özel Hayat Hastanesi, hizmetteki 40. yılında vatandaşların hizmetine sunuldu. “40. Yılında, “Yeni Hayat” Hizmete Girdi..” sloganıyla hizmet hayatına başlayan Hayat Hastanesi, 20 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen yeni binasında, her gelir grubundan vatandaşa sağlık hizmeti sunmaya başladı.

53 polikliniğin bulunduğu tesiste, 4 doğumhane, bebek odası, biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuvarlarının yanı sıra radyoloji ünitesi, 22 yatak kapasitesi fizik tedavi ünitesi ve 5 yataklı rehabilitasyon alanı yer alıyor.

7 ameliyathanenin bulunduğu Özel Hayat Hastanesi ayrıca bünyesinde medikal estetik ünitesi, lazer epilasyon, cilt yenileme, zayıflama ve saç ekimi tedavilerini de barındırıyor.

Basın toplantısına katılan herkese öncelikle teşekkürlerini ileten Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, konuşmasına Afrin operasyonunda kahramanca çarpışan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne iyi dileklerini sunarak başladı. Özkul, “Burada olan bizler ve doktorlarımızdan yardımcı personelimize kadar hepimiz, “Sağlığınız İçin Hayat’tayız sloganı ve yaklaşımıyla çalışıyoruz. Biliyorsunuz nüfusu bakımından 4. büyük kenti olan Bursamız sadece bölgemiz için değil ülkemiz için de önemli bir değer ve ciddi bir ekonomik gücü temsil ediyor. Bursamız aynı zamanda geçmişten bu yana şifa dağıtan bir şehir durumundadır. Son zamanlarda Bursamızda da özel sağlık yatırımlarında artış söz konusu. Kentimizde gerek devlet eliyle yapılan sağlık yatırımları, gerekse özel sektörün gerçekleştirdiği sağlık tesisleri Bursa’ya değer katmaktadır. Bu anlamda Bursa’nın Türkiye’nin sağlık üssü olma yolunda hızla ilerlediğini rahatlıklı söyleyebiliriz.” şeklinde konuştu.

Ahmet Özkul’un konuşmasının ardından Hayat Hastanesi Başhekimi Fatih Özkul, hastane ile ilgili ayrıntılı bildiler sundu. Fatih Özkul, hastanede;

18 branşta 53 poliklinik,

11 yeni doğan yoğun bakım odası,

4 doğumhane,

24 saat acil servis,

12 yataklı yoğun bakım ünitesi,

Birçok cerrahi operasyonun yapılmasına imkan sağlayan 7 ameliyathane,

Laboratuvar,

4’ü süit, 4’ü VİP 90 oda,

Görüntüleme üniteleri,

Uyku Laboratuvarı,

22 yatak kapasiteli fizik tedavi ünitesi ve 6 yataklı rehabilitasyon alanı,

Medikal estetik ünitesinde lazer epilasyon, cilt yenileme, zayıflama ve saç ekimi

120 kişilik konferans salonu ve

Sosyal yaşam alanlarının bulunduğunu belirtti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …