Home GÜNCEL İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık: “Mudanya’ya İYİ Geleceğiz”

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık: “Mudanya’ya İYİ Geleceğiz”

- Guncellenme Tarihi: 15 Mart 2018 13:38
7 min read
İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık: “Mudanya’ya İYİ Geleceğiz” için yorumlar kapalı
0

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık basın açıklamasında bulundu. Sözlerine İYİ’lik hareketinde emeği bulunan herkese teşekkürlerini ileterek başlayan Çaptık, konuşmasının ilerleyen dakikalarında Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Ak Parti Mudanya İlçe Başkanı Murat Ünal’a yüklendi. Çaptık ayrıca 4 yıldır bitmeyen sahil projesinde mağdur olan Mudanya esnafına da dikkat çekti.

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Fehim Çaptık basın açıklamasında bulundu. Çaptık konuşmasına, “Geçtiğimiz 4 Mart Pazar günü İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongremize yoğun katılım sağlayan Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanlarına, yöneticilerine, değerli beylere ve özellikle İYİ’lik Hareketinin bugünlere gelmesinde emeği olan kadınlarımıza basın yoluyla tekrardan teşekkür ediyorum.” sözleriyle başladı.

15 Ocak 2018 tarihinde İYİ Parti İl Başkanı Yüksel Yılmaz tarafından bu görevin kendisine verildiğinde İYİ Parti’nin Türkiye’ye ve Mudanya’ya iyi geleceğini belirtmiştik diyen Çaptık, “Yönetim kadrolarımızı kurarken önceliğimiz kardeşlik hukukunu esas alarak Marmara’nın incisi Mudanya’mızın sosyal, kültürel, ekonomik, turizm  ve tarım sorunlarını bilen, sorun değil  çözüm odaklı, söylem değil proje ve eylem geliştirecek olan İYİ Parti Mudanya, 4 Mart 2018 tarihinde yoğun bir katılım ile gerçekleşen 1. Olağan kongrede Mudanya siyasi hayatına merhaba demiştir.

15 Ocak 2018 tarihinden önce Mudanya Belediye Başkanı Sayın Hayri Türkyılmaz’ın gitmem dediği yerlere gittiğini basın yoluyla görüyoruz. Sayın Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’ı ziyarete gitmeyeceğini söylüyordu. Gördük ki bu işler öyle olmuyormuş, bugüne kadar sanki Mudanya’yı başkaları yönetiyormuş gibi yanında birlik beraberlik demeçleri veriyor. Biz diyoruz Mudanya’ya İYİ Geleceğiz. Bugün aynı çatı altında hizmet için buluşuyor iseniz ve ortak akıl ile birlikte hareket edeceğinizi deklare ediyorsanız, dün neredeydiniz Sayın Türkyılmaz?

4 yıldır bitmeyen sahil projesinde Mudanya Esnafının sıkıntıları bitmedi. Sahile inemeyen Mudanya’lı, Bursa’lı hemşehrilerimizin mağduriyetine niye ortak akıl ile cevap vermediniz Sayın Türkyılmaz?” şeklinde konuştu.

Mudanya’nın gelişmesi konusunda Hayri Türkyılmaz haricinde . AKP İlçe Başkanı Sayın Dr. Murat Ünal’ın da bir çalışması olmadığını belirten Çaptık, “Mudanya hep mağdur olmuştur. AKP İlçe Başkanı Sayın Dr. Murat Ünal diyor ki, “Mudanya Belediye Başkanı Sayın Türkyılmaz bizi çalıştırmıyor.” Sayın Ünal, çalışana kimse taş koymaz. Kendi sahanız olan sahil projesini 9 yıl önce bilbord reklamları ile duyurdunuz, 5 yıl sahilde bilbordlarda gördük, 4 yılda biteceğini beyan ediyordunuz. Fakat bitmedi.

Bütün Şehir yasası ile Köy Statüsünden Mahalle’ye dönüşen yerleşim yerlerinde yollarda traktörün bile zor gittiği Büyükşehir bünyesinde bulunan yollarımıza ne zaman hizmet gelecek sayın Ünal?

Hafta sonu Mudanya’ya gelmek isteyen Bursalı hemşehrilerimizin trafik çilesi Emek’ten başlıyor. Mudanyalı hemşehrilerimiz evinden dışarı çıkmak istemiyor. Birbirinizi eleştireceğinize ortak akıl ile çözüm üretmenizi öneriyoruz. Çatışma ile bir yere varamazsınız sayın Başkanlar, Mudanya’mızın ortak değerlerine, geleceğine görev süreleriniz içinde sahip çıkın.” dedi.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Osmangazi’den Haşere İlaçlama Seferberliği

Osmangazi Belediyesi, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte insan ve çevre sağlığını t…