Home FOTO GALERİ BAŞKAN DÜNDAR’DAN YENİ HAYAT’A ZİYARET

BAŞKAN DÜNDAR’DAN YENİ HAYAT’A ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 20 Şubat 2018 13:59
4 min read
BAŞKAN DÜNDAR’DAN YENİ HAYAT’A ZİYARET için yorumlar kapalı
0

BURSA –  Bursa Özel Hayat Hastanesi’nin yakında açılacak olan yeni binasını ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul  Hastane Başhekimi Dr. Fatih Özkul ve Genel Müdür Betül Özkul Kabalar ile bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Açılmasına sayılı günler kalan Hayat Hastanesi’nin yeni hizmet binasına ziyarette bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul ve Başhekim Dr. Fatih Özkul’dan hastanenin son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve beraberindeki Başkan Yardımcılarının katılımı ile gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Dündar “Bugünkü ziyaretimizle yakın zamanda açılması planlanan Hayat Hastanesi’nin yeni binasının gerekli yenilik ve donanıma sahip olduğunu yakından gözlemledik. Bu yeni yatırımın ilçemizle birlikte şehrimize kazandırılmış olmasından dolayı mutluyuz. 40 yıldır Bursa’ya sağlık anlamında önemli hizmetleri olan bu kurumun yeni binasıyla birlikte hizmetlerini daha da artırarak sürdüreceğine inancımız tamdır. Emeği geçen herkesi kutluyor, Hayat Hastanesi’nin Bursa’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni Hayat Hastanesinin 20 bin metrekarelik bir kapalı alana sahip olduğunu, bu fiziki yapısıyla eski hastanenin yaklaşık on katı bir büyüklükte hizmet vereceklerini dile getiren Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Özkul ise “Bursalılara 40 yıldır sürdürdüğümüz sağlık hizmetini artık yeni yerimizde devam ettirecek olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Böylesine büyük bir fiziki ortamda vatandaşlara sağlık hizmeti sunacağımız için heyecanlıyız. Yeni hastanemizi tasarlarken yapmış olduğumuz mimari ve kazandırmış olduğumuz teknoloji ile Bursalılara daha iyi hizmet sunmayı düşündük. Artık son aşamaya geldik. Çok kısa zaman içerisinde hasta kabulüne başlıyoruz. Bursa’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul ve Başhekim Dr. Fatih Özkul tarafından Başkan Dündar ve beraberindeki heyete Yeni Hayat Hastanesi gezdirildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Burulaş Fahrettin Beşli’ye Emanet

Günlerdir merakla beklenen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük iştiraki Burulaş’ın ba…