Home FOTO GALERİ TKDK’DAN MİMARLARA ÖZEL SUNUM…

TKDK’DAN MİMARLARA ÖZEL SUNUM…

- Guncellenme Tarihi: 7 Şubat 2018 12:35
2 min read
TKDK’DAN MİMARLARA ÖZEL SUNUM… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) destekleri ile yapılacak yatırımların mimari projeleri hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nde düzenlenen toplantıda mimarlara anlatıldı.

Toplantını açılışında konuşan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, bütün yapıların uygulamasına mimari proje ile başlandığını belirtirken, “Tarımsal binalar ve kırsaldaki turizm tesislerinin doğru projelendirilmesi, ilgili kurumlardan mali destek alabilmek açısından büyük önem taşımaktadır. Bu anlamda üyelerimizi TKDK destekleri ve uygulama konusunda bilgilendiriyoruz” dedi.

Mimarların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan TKDK Bursa Bursa İl Koordinatörü Ömer Berksun da, TKDK olarak tarım ve kırsal kalkınmaya yönelik 3 sektörde ve 16 başlıkta çok farklı alanlarda desteklerimiz var. Bu desteklerden faydalananların inşaat işi olduğunda haliyle mimari proje hazırlığı da gerekiyor” şeklinde konuştu.

TKDK kaynaklarını daha çok yatırımcıya ulaştırmak istediklerini de sözlerine ekleyen Berksun, 21 Aralık 2017 tarihinde IPART2’nin 3. başvuru çağrısına çıkıldığını, bu kapsamda hazırlanacak projeleri beklediklerini sözlerine ekledi.

Toplantıda daha sonra TKDK Bursa İl Koordinatörlüğü Proje Birim Amiri Muhammet Akbayrak tarafından TKDK destekleri ile kırsal alanda yapılacak yatırımların mimari projeleri hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili sunum yapıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…