Home FOTO GALERİ Bursa SMMMO’dan, MMO Bursa Şubesi’ne Dayanışma ve Tebrik Ziyareti

Bursa SMMMO’dan, MMO Bursa Şubesi’ne Dayanışma ve Tebrik Ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 7 Şubat 2018 12:33
2 min read
Bursa SMMMO’dan, MMO Bursa Şubesi’ne Dayanışma ve Tebrik Ziyareti için yorumlar kapalı
0

BURSA- TMMOB Makina Mühendisleri Odası 16. Dönem Yönetim Kuruluna dayanışma ve tebrik ziyaretleri başladı.

TMMOB MMO Bursa Şubesi’nde, 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde yapılan Genel Kurul’da seçimi kazanan Çağdaş Mühendisler’e dayanışma ve tebrik ziyaretleri başladı.

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, başarı ve dayanışma duygularını ilettiler.

Bursa SMMMO adına ziyarete, Bursa SMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Sayman Fikri Yaskili, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çevdir ve Asım Karaman katıldılar.

10 Ekim Ankara Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Ahmet Hikmet Sönmez, yeni dönemin MMO Bursa Şube’sine hayırlı olmasını diledi. Sönmez, Çağdaş Mühendisler’in bu seçimi kazanmasının önemli olduğunu belirterek, tebrik etti. Sönmez, MMO Bursa Şubesi’nin hem mesleki, hem ülke, hem kamu ve toplumu ilgilendiren önemli meselelerde, kamu ve halk adına önemli önermelerde bulunarak, sorunların çözümü için çalışmalar yapmasının çok önemli olduğunu ifade ederek, yeni dönemde de MMO Bursa Şubesi’nin çalışmalarında başarılar diledi.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli, birlikte mücadelenin, birlikte çalışmanın güç verdiğini belirterek, Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu’na dayanışma ve tebrik ziyareti için teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…