Home FOTO GALERİ BUSİAD Açıklama – Zeytin Dalı Operasyonu

BUSİAD Açıklama – Zeytin Dalı Operasyonu

- Guncellenme Tarihi: 24 Ocak 2018 13:38
2 min read
BUSİAD Açıklama – Zeytin Dalı Operasyonu için yorumlar kapalı
0

rdumuza sonsuz başarılar, şehitlerimize de Allah’tan rahmet dileriz

 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeybatısında yer alan Afrin Bölgesine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu, Türkiye’nin güvenliğinin ve sosyo-ekonomik istikrarının sağlanması adına büyük önem arz etmektedir. Bölgede varlığını sürdüren terör odaklarının ortadan kaldırılması adına kahramanca mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının her zaman yanındayız. Onların azmi ve cesareti ile sınırlarımızda kalıcı barışın ve huzurun temin edileceğine olan inancımız tamdır.

 

Tüm Türkiye’nin tek yürek olarak destek verdiği ve şu ana dek çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon kapsamında hiçbir can kaybımızın olmaması en büyük temennimizdir. Gelen her şehit haberiyle her ne kadar acımız katlanarak artsa da; şehit olan askerlerimizin ülkenin kalbindeki en derin yere gömüleceğinden şüphemiz yoktur. Aziz halkımız, tüm şehitlerini ve onların geride bıraktıkları yakınlarını bağrına basacaktır.

 

Kahraman askerlerimizin zaferle ve en az kayıpla yurda döneceklerine olan sonsuz inancımızla; operasyonda hayatını kaybeden askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

 

Saygılarımla,

 

 

Ergun Hadi TÜRKAY

 

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Vatandaşlardan Başkan Aydın’a Büyük İlgi

31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanı seçilmesinin ardından makamının kapı…