Home FOTO GALERİ ATA LIONS KULÜBÜ “BURSA’NIN ÇEVRE SORUNLARI” İÇİN PODYUM DAVETTE BİR ARAYA GELDİ.

ATA LIONS KULÜBÜ “BURSA’NIN ÇEVRE SORUNLARI” İÇİN PODYUM DAVETTE BİR ARAYA GELDİ.

- Guncellenme Tarihi: 24 Ocak 2018 12:39
3 min read
ATA LIONS KULÜBÜ “BURSA’NIN ÇEVRE SORUNLARI” İÇİN PODYUM DAVETTE BİR ARAYA GELDİ. için yorumlar kapalı
0

BURSA-118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı kulüplerden Ata Lions, Kulübü, Ocak ayının ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Podyum Davette düzenlenen etkinliğe konuk olarak Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Bekleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertuğrul Aksoy katıldı.

Toplantıya konuk konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Ertuğrul Aksoy, “Bursa ilinde amaç dışı arazi kullanımı ve çevre sorunlarına bakış” konulu sunum gerçekleştirdi.  Verimli Tarım Arazilerinin her geçen yıl amaç dışı kullanımı ile Alanların küçüldüğü, nüfusun arttığı, çiftçilerin sıkıntı içinde olduğunu ifade etti.   Çevre açısından çok önemli bilgi ve istatistiklerin paylaşıldığı, soruların ardı ardına geldiği Sunumun ardından Ata Lions Kulübü Başkanı Ergün Turba,  Doç. Dr. Ertuğrul Aksoy’a flama takdim etti ve gecenin sonunda kulüp üyelerinin tamamı hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törende konuşan Ata Lions Kulübü Başkanı Ergün Turba,  dönem içinde birçok etkinlik ve aktivite gerçekleştirdiklerini, Haziran ayına kadar da tüm hızıyla bunların devam edeceğini dile getirdi.  Ata Lions Kulübü olarak Sosyal Sorumluluk bilincinde hareket ettiklerini, Çevreye ve İnsana duyarlı projeler ile hareket ettiklerini ifade eden Sayın Turba; Önümüzdeki günlerde gerçekleştirecekleri ÇEVRE PROJESİ öncesinde Sayın Ertuğrul Aksoy’dan almış oldukları bilgi ve tecrübe aktarımının kendileri için çok kıymetli olduğunu dile getirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …