Home FOTO GALERİ Başkan Dündar’dan Çocuklara Bayram Hediyesi

Başkan Dündar’dan Çocuklara Bayram Hediyesi

- Guncellenme Tarihi: 30 Ağustos 2017 17:49
5 min read
Başkan Dündar’dan Çocuklara Bayram Hediyesi için yorumlar kapalı
0

Çocuklara Bayramlıklar, Başkan Dündar’dan

Başkan Dündar, İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Bayramlık Dağıttı

Başkan Dündar, “Bayrağımız dalgalandıkça, mutlu bayramlar yaşayacağız”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık hediyelerini dağıttı.

Soğanlı Kültür Merkezi’nde çocuklara bayramlıklarını bizzat dağıtan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bayramlık hediyelerinin dağıtımı öncesinde konuşma yaparak ihtiyaç sahibi vatandaşların ve çocuklarının bayramlarını kutladı. Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak 136 mahalleye de ulaştıklarını ifade ederek, Soğanlı Kültür Merkezi’nde de sevgi mağazasından kıyafet dağıtımına, aş evinden çorba dağıtımına kadar çeşitli çalışmalarının olduğunu söyledi.

Başkan Dündar, “Çifte Bayram Yaşıyoruz”

Başkan Dündar, “Bunların yanında ‘Belediyem Benimle’ ekibimiz vasıtasıyla da tüm Osmangazi’yi gezerek evlerinize geliyor, sohbet ederek çeşitli desteklerde bulunuyoruz.  Hayır dua alıyor ve sizlerle birlikte iç içe oluyoruz. Önümüzde de bayram var ve bayram vesilesiyle hep beraber bir çalışma yaptık. Çocuklarımıza bayramlık aldık. İsteğimiz, dileğimiz, güzel ve mutlu bir bayram geçirmek. Bayramlar bizim en önemli günlerimiz” dedi. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuyla birlikte çifte bayram yaşadıklarını belirten Başkan Dündar,

“Bayrağımız gönderde dalgalanacak ki bizler de mutlu bayramlar yaşayalım. Bu yüzden çok şükür vatanımıza sahip çıkıyoruz. Bayramımızı da paylaşarak hep birlikte daha güzel ve daha coşkulu yaşamak istiyoruz. Bu anlamda da hediyelerimiz, hatırlatma ve hatırlanma adına güzel bir şeydir. Şimdiden Kurban Bayramınız mübarek olsun. Dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Dündar, Çocuklarla Bayramlaştı

Osmangazililerin hayatına dokunan ve her alanda sosyal belediyecilik çalışmalarında örnek projelere imza atan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kurban Bayramı öncesinde çocukları da unutmadı. Başkan Dündar, ilçede yaşayan çocuklara bayramlık kıyafet dağıtımı yaparken, daha sonra çocuklarla bayramlaştı. Çocuklar, Başkan Dündar’a teşekkür ederek, Kurban Bayramı öncesinde çifte bayram yaptıklarını söylediler.

Osmangazi’den Evlere Bayramlık Hediye Dağıtımı

Başkan Dündar’ın hediye dağıtımının yanı sıra Osmangazi Belediyesi bünyesinde çalışan ‘Belediyem Benimle’ ekibi de ilçenin çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine giderek çocuklarının bayramlıklarını teslim etti. Çocukların bayrama mutlu girmelerinin önemine vurgu yapan Başkan Dündar, ‘Belediyem Benimle’ ekibiyle ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadıklarının da altını çizdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…