Home FOTO GALERİ 30 AĞUSTOS ZAFERİ İÇİN PEDALLADILAR

30 AĞUSTOS ZAFERİ İÇİN PEDALLADILAR

- Guncellenme Tarihi: 30 Ağustos 2017 17:43
4 min read
30 AĞUSTOS ZAFERİ İÇİN PEDALLADILAR için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanlığı ve İZDAK organizasyonuyla düzenlenen 30 Ağustos Zaferi Bisiklet Turu İznik Milli İrade Meydanı önünden verilen start ile başladı.

Bisiklet Turuna İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İZDAK üyesi bisiklet gurubu ve çok sayıda İznikli vatandaşlar katıldı.

Başkan Sargın “Pedal Çevir Sağlıklı Yaşa”

Start öncesi konuşan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “Böylesine anlamlı bir günde güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Pedal çevir sağlıklı yaşa, karbon monoksitten uzaklaş ve sağlıklı nesillerin yetişmesine vesile ol sloganıyla sözlerime başlamak istiyorum. İZDAK ve İznik Belediyesi ortaklığında düzenlenen etkinlik ile 30 Ağustos Zaferi için bugün pedal çevireceğiz. İZDAK ile belediyemiz tarafından İznik artık bir bisiklet evine de kavuşmuş oldu. Bundan sonra da bir çok güzel etkinliğe ilçemiz ev sahipliği yapacaktır. Fırsat buldukça bende bisikletimle birlikte sizlerin arasında olacağım. İlçemiz bisiklet kullanımı açısından çok güzel ve önemli bir mekan. İlçemizin en uzak yürüme mesafesi 20-25 dakika. Bunu bisikletle gittiğimizde 10 dakika. Onun için vatandaşlarımız evlerinden kalkıp ekmek almaya giderken bisikletiyle gelsin. Orada marşa basıp geleceğimizi karbon monoksit ile zehirlemeyelim. Ayrıca ilçemizde oluşan yoğun trafik sorununu da bu şekilde aşmış oluruz. Ben tüm İznikli hemşerilerimi bisiklete binmeye davet ediyorum. Pedal çevirsinler sağlıklı yaşasınlar. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun diyorum” dedi.

İznikli vatandaşlar ile İZDAK Üyesi yüzlerce bisikletçi İznik Milli İrade Meydanı önünde çekilen toplu fotoğrafın ardından buradan start alarak Kılıçaslan Caddesi üzerinden Lefke Kapı

istikametine doğru pedal çevirdiler. Burada tarihi kapının önünde Belediye Başkanı Osman Sargın’ında eşliğinde hatıra fotoğrafı alındı.

Bisiklet grubu turun ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi törenine katıldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …