Home FOTO GALERİ LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK, ULUSAL KALİTE HAREKETİ ( EFQM ) İYİ NİYET BİLDİRGESİ’Nİ İMZALADI.

LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK, ULUSAL KALİTE HAREKETİ ( EFQM ) İYİ NİYET BİLDİRGESİ’Nİ İMZALADI.

- Guncellenme Tarihi: 19 Temmuz 2017 13:34
8 min read
LİMAK ULUDAĞ ELEKTRİK, ULUSAL KALİTE HAREKETİ ( EFQM ) İYİ NİYET BİLDİRGESİ’Nİ İMZALADI. için yorumlar kapalı
0

Limak Uludağ Elektrik, mükemmellik yolunda ilk adımı atarak, Ulusal Kalite Hareketi çalışmalarına başlamak için İyi Niyet Bildirgesi’ni imzaladı.

Limak Uludağ Elektrik Genel Merkezi’nde düzenlenen imza törenine Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, KalDer Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay, Limak Uludağ Elektrik İnsan Kaynakları Müdürü Hamza Ekin, KalDer Genel Sekreteri Aykan Kurkur, KalDer Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Sadettin Çiçek, Limak Uludağ Elektrik Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan, Kalite Yönetim Sistemleri Uzmanı Sinem Öztosun, KalDer Mükemmellik Ödülü ve Uzmanlık Grupları Yöneticisi Ebru Yalçın Gürük, KalDer Sempoazyum ve Üyelik Yöneticisi Arzu Özel  katıldı.

İmza töreninde konuşan Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac; sürdürülebilir bir büyüme için oluşturdukları stratejik planları hayata geçirdiklerini belirterek, amaçlarının yapacakları yatırımlarla küresel bir enerji şirketi olmak olduğunu söyledi.

Enerji sektörünün öncü ve örnek enerji ticareti ekibine sahip olduklarını anlatan Aytac, “Yenilikçi yapımız ve hızlı karar alma kabiliyetimiz, sektörde en çok tercih edilen enerji grubu olmamızı sağlıyor. Stratejik iş planlarımız, geliştirdiğimiz farklı ürünler ve hizmetler sayesinde sektörün öncüleri arasında yer alıyoruz. Türkiye’de enerji sektörünün öncü firmasıyız. Bulgaristan’da kurmuş olduğumuz Limak Energy Europe şirketimiz sayesinde, bu çalışmalarımızı Avrupa’ya taşıyarak, Türkiye ve Balkanlarda etkin bir yer edindik. Yine Türkiye’deki tecrübemizi kullanarak Kosova’da da yatırımlarımız sürmektedir. Yapacağımız yeni yatırımlar ile Avrupa’daki konumumuzu daha da güçlendirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Sürdürülebilir mükemmelliğe vurgu yapan Aytac; sözlerini şu şekilde devam etti. “Müşteri Memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden bir firma olarak,  sürekli iyileştirmeler ile bu anlayışı sürdürülebilir kılmak hedefimizdir. Mutlu çalışan ortamı sağlayarak iş verimliliğini arttırmak ve müşterilerimize nitelikli hizmet sunmak bizim için vazgeçilmez unsurlardan biridir.  İmzaladığımız İyi Niyet Bildirgesi ile Tüm çalışanlarımızla birlikte mükemmelliğin temel kavramlarını benimseme ve yaşama geçirme konusundaki kararlılıkla ilerleyeceğiz. Amacımız sürdürülebilir büyüme ve EFQM Mükemmellik Modeli bu anlamda bizler için bir gelişim aracı olacak.

Toplam kalite ve mükemmellik kavramlarının hayata geçirilmesi açısından bir eğitim ve dönüşüm programı olan UKH; kurumların ortak sorumluluk çerçevesindeki hareketi, Ulusal Kalite Hareketi’nin temelinde yatan düşünce ve yaşam kalitesi, etkileri itibariyle; yaşam kalitesinin sürekli zenginleştirilmesi, yükseltilmesi ve yenilenmesini içeriyor. KalDer ve Limak Uludağ Elektrik olarak imzaladığımız bu bildirge EFQM (European Foundation for Quality Management – Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı) Mükemmellik Modelini esas alarak öz değerlendirmeyi sürekli bir gelişim aracı olarak kullanmamızı destekleyecek.”

KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay ise, Ulusal Kalite Hareketi ile Toplam Kalite Yönetimi ve Mükemmellik anlayışının Türkiye’de bir yaşam biçimi ve yönetim aracı olarak yaygınlaşabilmesi için çalıştıklarını söyledi.  Elbay, KalDer olarak bu yolda ilerlemek isteyenlerin yanında olacaklarını bunun yanı sıra başarılı uygulama örneklerini paylaşarak Türkiye’nin uluslararası alanda da daha saygın ve etkin hale gelmesi için çalışmalar yaptıklarını/yapacaklarını dile getirdi. Mükemmellik yolculuğunda kararlılık gösteren tüm kurum ve kuruluşlar gibi bu yolda adım atan Limak Uludağ Elektrik’e de destek olacaklarını ifade eden Başkan Elbay, Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir, Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ve çalışanlarını kutladı. Elbay; “Kurumlarımıza tavsiye ettiğimiz EFQM Mükemmellik Modeli, 32 ülkede yaklaşık 40 bin kuruluşun kullandığı bir modeldir. Sahip olduğu birikimle bizlere kıyaslama fırsatı sunmaktadır. Mükemmellik modeli küreselleşme olgusunu zamanında yakalayarak güncelliği ve sürdürülebilirliği sağlamaktadır” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…