Home FOTO GALERİ ARAGÖZ LİONS’TA GÖREV TESLİMİ YAPILDI…

ARAGÖZ LİONS’TA GÖREV TESLİMİ YAPILDI…

- Guncellenme Tarihi: 19 Temmuz 2017 13:40
3 min read
ARAGÖZ LİONS’TA GÖREV TESLİMİ YAPILDI… için yorumlar kapalı
0
  • KARAGÖZ LİONS’TA SOYER DÖNEMİ…

 

BURSA – Lions 118-K Yönetim Çevresi’ne bağlı köklü kulüplerden Karagöz Lions’un görev teslimi yapıldı. Törenle beraber 2016-2017 Hizmet Dönemi Başkanı Birgül Ay görevini 2017-2018 Hizmet Dönemi Başkanı Gürhan Soyer’e devretti.

 

Almira Otel’de yapılan törene Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Geçen Dönem Genel Yönetmeni  Dr. Ender Tukay, Geçmiş Genel Yönetmenleri Ahmet Rasim Öztürk  ve İlknur Kutucu, 118-K Leo Yönetim Çevresi Başkanı Burak Alkan ile çok sayıda Karagöz Lions Kulübü üyesi ve Lions 118-K Yönetim Çevresine bağlı kulüplerin başkanları ve üyeleri katıldı.

 

Törende konuşan Karagöz Lions 2016-2017 Hizmet Dönemi Başkanı Birgül Ay, hizmet dönemi boyunca beraber çalıştığı yönetimine ve kulüp üyelerine teşekkür etti. Ay, “Hayallerimize ortak olan, bu hayalleri gerçeğe çevirmek için bizimle gece gündüz demeden, özveriyle çalışan tüm Lions aileme teşekkür ediyorum. Biz Lionlar karşılıksız hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Hizmet dönemim boyunca, hayatlarına dokunabildiğimiz, mutluluk verebildiğimiz her insan bize bir Lions olmanın anlamını daha da güçlü hissettirdi. Umuyorum ki gelecek dönem başkanımız bu hizmet anlayışını daha da yukarı çıkaracaktır” şeklinde konuştu.

 

Lions’ta kulüp başkanlığının bir bayrak yarışı değil hizmet yarışı olduğuna değinen 2017-2018 Hizmet Dönemi Başkanı Gürhan Soyer de “Birgül başkanımızın muhteşem döneminden sonra bu göreve gelmekten gurur duyuyorum. Amacımız aldığımız hizmet meşalesini daha yukarı çıkarmak. Bunun için tüm ekibim ve ben büyük bir heyecanla çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Ay, tören sonrasında görev süresi boyunca kendisine destek olanlara teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…