Home FOTO GALERİ İZNİK’TE “KARANLIK GECEDEN AYDINLIK SABAHA” SERGİSİ

İZNİK’TE “KARANLIK GECEDEN AYDINLIK SABAHA” SERGİSİ

- Guncellenme Tarihi: 14 Temmuz 2017 13:37
3 min read
İZNİK’TE “KARANLIK GECEDEN AYDINLIK SABAHA” SERGİSİ için yorumlar kapalı
0

İznik Milli İrade Meydanı’nda 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında “Karanlık Geceden Aydınlık Sabaha” isimli fotoğraf sergisi açıldı.

İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler birimi tarafından 15 Temmuz sürecinde ki demokrasi nöbetleri esnasında objektiflere yansıyan kareler ile ülke genelinde Türk Milleti’nin Destanını anlatan kareler İznik Milli İrade Meydanında sergileniyor.

Milli iradeye sahip çıkan aziz milletimizin Demokrasi Zaferi ile taçlandırdığı 15 Temmuz Destanı etkinlikleri “Karanlık Geceden Aydınlık Sabaha” isimli fotoğraf sergisi ile başladı.

Sergiyi ziyaret ederek o anları tekrar yaşadıklarını dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yönetimi Milletin Destanını yansıtan serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

İznik’te 15 Temmuz 2016 sürecinde ki demokrasi nöbetleri esnasında objektiflere yansıyan kareler ile ülke genelinde Türk Milleti’nin Destanını anlatan kareleri gören vatandaşlar adeta bir zaman tüneli içerisinde o günleri adeta tekrar yaşadıklarını ifade ettiler.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise açıklamasında “Yüce Türk Milleti ecdadından aldığı güç ve ilham ile dün Çanakkale de olduğu gibi bugünde 15 Temmuz’da göğsünü bu ülke için tanklara, tüfeklere siper etti. Bu Destanı yazan asil Türk Milleti ülkesi için günlerce meydanlarda sabahlayarak demokrasi nöbetleri tuttu. Bu nöbetlerin İznik’te de icrası sırasında ve ülke genelinde objektiflere yansıyan kareler 15 Temmuz Millet Destanı’nın 1.yıldönümünde belediyemiz tarafından vatandaşların izlenimine sunuldu. Resimlerin ilk karesinden son karesine kadar Milletin nasıl destan yazdığını gururlar izlerken, hainlerin bu ülkeye nasıl silah doğrulttuğunu da gördük. Allah böyle hainlerin ülkemiz üzerinde ki emellerini gerçekleştirmelerine bir daha fırsat vermesin” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…