Home FOTO GALERİ İznik Belediyesi’nden ’15 Temmuz Şehitler Köşesi’

İznik Belediyesi’nden ’15 Temmuz Şehitler Köşesi’

- Guncellenme Tarihi: 14 Temmuz 2017 13:39
2 min read
İznik Belediyesi’nden ’15 Temmuz Şehitler Köşesi’ için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binasında 15 Temmuz gecesi meydana gelen hain darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden demokrasi şehitlerinin yer aldığı ’15 Temmuz Şehitler Köşesi’ oluşturuldu.

İznik Belediyesi, 15 Temmuz şehitlerinin anısını hafızalarda canlı tutmak için Yeni Hizmet Binasında ’15 Temmuz Şehitler Köşesi’ oluşturdu. Köşede, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında yaşamlarını yitiren demokrasi şehitlerinin isimleri ile “Toplu Vurdukça Yürekler Onu Top Sindiremez” adlı birlik ve beraberlik mesajı yer alıyor.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, vatan için canını feda eden şehitlere minnet ve vefa borçlarını hiçbir şekilde ödeyemeyeceklerini belirten Başkan Sargın sözlerine şöyle devam etti; “Hepimizin bildiği gibi 15 Temmuz’da ülkemizde hain bir darbe girişimi yaşandı. Bizlerde İznik Belediyesi olarak 15 Temmuz’un unutulmaması için 15 Temmuz 2017 itibariyle hizmete girecek olan yeni hizmet binamızda bu bölgeyi “15 Temmuz Şehitler Köşesi” olarak ayırdık. Amacımız bu 15 Temmuz ve o gecede yaşanan hainliğin ve tabi ki de bunun karşılığındaki kahramanlıkların unutulmaması. O anlamda tertip ettiğimiz bir köşe. İnşallah bundan sonraki nesillerin o geceyi ve o gecede yaşanan kahramanlıkları unutmaması için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Karacabey Boğazı’nda Deniz Suyu Kalitesi Artacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BUSKİ marifetiyle Karacabey Boğazı’ndaki su kalitesinin ar…