Home FOTO GALERİ Başkan Dündar, Sporcuları Ödüllendirdi

Başkan Dündar, Sporcuları Ödüllendirdi

- Guncellenme Tarihi: 10 Temmuz 2017 14:09
3 min read
Başkan Dündar, Sporcuları Ödüllendirdi için yorumlar kapalı
0
  • Dündar’dan Başarılı Sporculara Ödül
  • Başkan Dündar, “Ülkemize Büyük Gurur Yaşattılar”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olan Abdülaziz Kara ile Dünya Okul Sporları (ISF) Atletizm Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan Leyla Yanardağ’ı ödüllendirdi.

Soğanlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine sporcuların antrenörleri ve aileleri katıldı. Osmangazi Belediyespor sporcularının Bursa’ya ve ülkeye gurur yaşattıklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, genç sporculara hediyelerini takdim etti. Başkan Dündar, farklı branşlarda başarı gösteren sporcuları ayrı ayrı kutladığını belirterek, “Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası, Litvanya’nın Kaunas kentinde düzenlendi ve şampiyonada judocumuz Abdülaziz Kara, 50 kilogramda tatamiye çıkarak Avrupa üçüncüsü oldu. Ülkeye bronz madalya ile döndü. Kızımız Leyla Yanardağ ise Fransa’nın Nancy kentinde düzenlenen Dünya Okul Sporları (ISF) Atletizm Şampiyonası’nda mücadele ederek 300 metre engelli yarışında dünya şampiyonu oldu. Dünya Okul Sporları (ISF) Atletizm Şampiyonası, 31 ülkeden 650 atletin katılımıyla gerçekleşti. Leyla kızımız da orada milli forma ile şampiyonada ter döktü ve tarihi bir başarıya imza attı” dedi.

Başkan Dündar, “Ülkemize Büyük Gurur Yaşattılar”Sporcuların gösterdikleri başarıyla Osmangazi ve Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattıklarının altını çizen Başkan Dündar, “Ülkemize bu gururu yaşattılar. Bayrağı göndere çektiler. Kendilerini tebrik ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah Osmangazi Belediyespor sporcuları bundan sonraki süreçte de aynı başarıları sürdürerek diğer branşlarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bu başarıyı insanlarımıza yaşatacaklar. Teşekkür ediyoruz, tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…