Home EĞİTİM PLAZA AKADEMİ’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI

PLAZA AKADEMİ’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI

- Guncellenme Tarihi: 4 Temmuz 2017 13:52
3 min read
PLAZA AKADEMİ’DE İLK DERS ZİLİ ÇALDI için yorumlar kapalı
0
  • PLAZA TUR’DAN TURİZM SEKTÖRÜNE EĞİTİM DESTEĞİ
  • SEKTÖRÜN AÇIĞI REZERVASYON VE BİLETLEME EĞİTİMİYLE KAPANACAK

Plaza Tur öncülüğünde turizm sektörünün nitelikli personel ihtiyacını karşılamak için başlatılan ‘Rezervasyon ve Biletleme Eğitimi Sertifika Programı’na Plaza Akademi Başkanı Murat Saraçoğlu’nun ilk dersiyle start verildi.

BURSA- Plaza Tur; sektörün önemli bir açığını kapatmak üzere harekete geçti. Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, İl Turizm Müdürlüğü, TÜRSAB ve AMADEUS’un desteklediği projeyle ‘Rezervasyon ve Biletleme Eğitimi Sertifika Programı’ UÜ Ali Osman Sönmez Kampüsü Sosyal Bilimler Fakültesi’nde başladı. 15 kursiyerin katıldığı programda ilk ders Plaza Akademi Başkanı Murat Saraçoğlu tarafından verildi. Saraçoğlu, “Plaza Akademi çatısı altında hem kendi bünyemizde hem de sizler gibi turizme gönül veren arkadaşlarımıza turizm sektörüne nitelikli personel kazandırmak için eğitimler veriyoruz. Sektörümüzün ihtiyacı olan bir alana uzman yetiştireceğimiz için heyecanlıyız. Amadeus programı, uluslararası geçerliliği olan bir program” dedi.

SERTİFİKA DÜNYANIN HER YERİNDE GEÇERLİ

3-7 Temmuz 2017 tarihlerini kapsayan ve sektörün önde gelen isimleri tarafından verilecek eğitim tamamlandığında kursiyerler kendi başına ve belirli bir süre içerisinde, yolculuk rezervasyonlarını yapma, ücretlendirme, her türlü seyahat dokümanlarını düzenleme ve yolcuları bilgilendirme işlemlerini gerçekleştirebilecek bilgi ve beceriye sahip duruma gelecek. Eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı kursiyerlere Amadeus tarafından dünyanın her yerinde geçerli sertifika verilecek. Sınavda ilk 3 dereceyi elde eden kursiyerler de Plaza Tur tarafından istihdam edilecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…