Home EĞİTİM KONSEYİN İNGİLİZCE KURSİYERLERİ BELGELERİNE KAVUŞTU

KONSEYİN İNGİLİZCE KURSİYERLERİ BELGELERİNE KAVUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 4 Temmuz 2017 13:42
2 min read
KONSEYİN İNGİLİZCE KURSİYERLERİ BELGELERİNE KAVUŞTU için yorumlar kapalı
0

Mudanya Kent Konseyi’nin İngilizce kursuna katılan 11 kursiyer, 4 aylık eğitimini tamamlayarak belge almaya hak kazandı.

Mudanya Kent Konseyi’nin Mudanya Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü işbirliğinde ücretsiz olarak açtığı İngilizce kursunda öğrenim gören 11 kursiyer, sertifikalarına törenle kavuştu.

Mudanya Kent Konseyi Sosyal ve Kültürel İşler Çalışma Grubu’nun girişimiyle açılan İngilizce Kursu’nu başarıyla tamamlayan kursiyerler, sertifikalarını kurs öğreticisi Nilgün Curan ve Kent Konseyi Başkanı Soyer Kazancı’nın elinden aldı. Mart ayından bu yana haftada üç gün boyunca konsey binasında gerçekleşen dil kursuna katılan kursiyerler, kurs süresini tamamlayarak temel İngilizce’yi öğrendi.

Dil öğrenmenin günümüzde ne denli önemli olduğunu artık herkesin bilmesi gerektiğini ifade eden Konsey Başkanı Soyer Kazancı, kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederken, kursiyerleri de kutladı. Sosyal ve Kültürel İşler Çalışma Grubu Sorumlusu Tümay Erim Öztan, ilk kurda temel İngilizce derslerini alan kursiyerlerin bu dili öğrenmeleri için ikinci basamak sınıfının açılması yönündeki taleplerinin de değerlendirileceğini söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …