Home FOTO GALERİ Babalar Günü’nü Tavla Oynayarak Kutladılar

Babalar Günü’nü Tavla Oynayarak Kutladılar

- Guncellenme Tarihi: 19 Haziran 2017 14:19
3 min read
Babalar Günü’nü Tavla Oynayarak Kutladılar için yorumlar kapalı
0

EndülüsPark AVM, özel günlerde düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

EndülüsPark AVM, Babalar Günü’ne özel düzenlediği Tavla Turnuvası’yla hayatımızın en değerli varlığı babalara unutulmaz bir gün armağan etti.

EndülüsPark AVM’de Babalar Günü’nde tam bir aile atmosferi yaşandı. Kendine güvenen erkek katılımcıların yanı sıra turnuvaya kadın katılımcılar da ilgi gösterdi.

17-18 Haziran tarihleri arasında EndülüsPark AVM-Vitamin Cafe işbirliği  ve Bursa Tavla Kulübü desteğiyle düzenlenen Tavla Turnuvası’na yaklaşık 41 kişi katıldı.

Eğlenceli ve heyecanlı anların yaşandığı etkinlikte çocuklar babalarına, kadınlar eşlerine destek olmaya çalıştı.

9 roundun yapıldığı yarışmanın sonunda finale kalan ilk dört yarışmacının kendi aralarında yaptıkları mücadele büyük  çekişmeye sahne oldu.

Turnuva sonunda ilk üçe giren yarışmacılara, EndülüsPark AVM’de yer alan TEKNOSA, Sarar ve D’S Damat mağazalarından hediye çeki verildi.

Birinci olan Avni Çakır 1.000 TL, ikinci olan İrfan Mızrakçı 750 TL, üçüncü olan Oytun Güngör 500 TL’lik hediye çeki kazandı.

Yarışmada 4. olan kadın yarışmacı Zehra Aydın’a ise bir kadın olarak gösterdiği başarı ve cesur duruşu nedeniyle 2 kişilik akşam yemeği hediye edildi.

Katılımcılar, Tavla Turnuvası etkinliğinin devam etmesini isterken, bu tür organizasyonların sosyal anlamda kendilerini mutlu ettiğini belirttiler.

EndülüsPark AVM’ye teşekkür eden katılımcılar, Babalar Günü’nde aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün geçirmiş oldular.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…