Home FOTO GALERİ BATMAN’LA KARDEŞLİK DÜĞÜMÜ SAĞLAMLAŞTIRILIYOR

BATMAN’LA KARDEŞLİK DÜĞÜMÜ SAĞLAMLAŞTIRILIYOR

- Guncellenme Tarihi: 16 Haziran 2017 13:27
2 min read
BATMAN’LA KARDEŞLİK DÜĞÜMÜ SAĞLAMLAŞTIRILIYOR için yorumlar kapalı
0

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan Bursa – Batman Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi kapsamında Bursa heyeti yeniden Batman’a gidiyor.

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’nca başlatılıp, karşılıklı ve düzenli ziyaretlerle sürdürülen ‘Bursa – Batman Gönül Köprüsü Kardeşlik Projesi’ kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti  Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun,Bursa Milletvekili Muhammed Müfit Aydın,  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Alpaslan Yıldız, il yöneticileri, STK temsilcileri ve işadamları Batman’da çeşitli ziyaretler ve programlar düzenleyecekler.

Bu kapsamda heyet 16.06.2017 Cuma Günü (YARIN) Batman programını gerçekleştirecek olan heyet, öncelikle AK Parti Batman İl Başkanlığı’nca belirlenen yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, Ramazan’ın bereketi paylaşacak.Program kapsamında yerel yönetimlere, teşkilatlara, esnaf ve halka da ziyaretler gerçekleştirilecek. Daha sonra AK Parti Batman İl Başkanlığı’nca gerçekleştirilecek olan sokak iftarı ve sahur programına dahil olunarak program sonlandırılacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Türkiye’de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması Hizmetlere Temel Oluşturacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca 2008 ve 2014 yıllarında yürütülen Türkiye’de Kadına …