Home FOTO GALERİ HKMO’DAN BİRLİK BERABERLİK İFTARI

HKMO’DAN BİRLİK BERABERLİK İFTARI

- Guncellenme Tarihi: 15 Haziran 2017 14:05
2 min read
HKMO’DAN BİRLİK BERABERLİK İFTARI için yorumlar kapalı
0

Harita Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi, iftar yemeği düzenledi. Üyelerin yoğun katılım gösterdiği iftar yemeğinde HKMO Bursa Şubesi Başkanı A. Faruk Çolak, birlik beraberlik mesajı verdi.

BURSA- Grand Swiss Çelik Palas Otel’de gerçekleştirilen iftara AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Tapu ve Kadastro IV. Bölge Müdür Vekili Feridun Yörük, akademik oda başkan ve temsilcileri, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri ile HKMO Bursa Şubesi üyeleri katıldı.

BARIŞI, DOSTLUĞU VE KARDEŞLİĞİ HER FIRSATTA DİLE GETİRECEĞİZ

İftar programında konuşan HKMO Bursa Şubesi Başkanı A. Faruk Çolak, iftar programına katılan tüm konuklara teşekkür etti. HKMO Bursa Şubesi olarak barış, dostluk, vatanseverlik gibi duyguları ön plana çıkardıklarını vurgulayan Çolak, “Bizim bu misyonumuz önceki dönem başkanlarımız Celil Çolak, Ufuk Ay, merhum Temel Öztürk’e kadar uzanan bir sürece dayanıyor. Biz bir nöbet aldık. Hem mesleki anlamda hem de meslektaşlarımızın refahını artırmak için hizmet bayrağını, daha yukarıya çıkacağız. Ülkemizde ve şehrimizde barışı, dostluğu ve kardeşliği her fırsatta dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Çolak, Ramazan münasebetiyle İslam coğrafyasında yaşanan zulümleri bir kez daha kınayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…