Home FOTO GALERİ TIMARHANE MANZARALI KONAK BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

TIMARHANE MANZARALI KONAK BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

- Guncellenme Tarihi: 15 Haziran 2017 14:02
2 min read
TIMARHANE MANZARALI KONAK BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin Gemlik Kent Konseyi ile birlikte organize ettiği Ramazan ayı Kültürel Programının konuğu, Orhangazi Kent Konseyi Tiyatro Topluluğu oldu. Güldürürken düşündüren Komedi tarzı, “Tımarhane Manzaralı Konak” isimli oyun ile sahne alan Orhangazi Kent Konseyi Tiyatro Grubu Gemliklilerden tam not aldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında oynanan oyuna ilçe halkı büyük ilgi gösterdi.

Tımarhaneden kaçan İbiş bir konakta iş bulur ve konağın kızına âşık olur; ancak kızın başka talipleri vardır ve dedesi kızı bu taliplerinden birine vermeyi düşünmektedir. İbiş de buna engel olmak için Kâhya ile birlikte bir oyun düzenler. Bu konu etrafında devam eden ve güldürürken düşündürmeyi bir an olsun bırakmayan, dolantı komedisi tarzındaki oyun, kurnaz bir insanın, delileri bile çileden nasıl çıkardığını anlatırken, güncel yaşamdan da kesitleriyle büyük beğeni topladı. Geleneksel Türk Tiyatrosu örneği olan oyun komik sahneleriyle ayakta alkışlandı.

Oyun sonrasında Belediye Meclis üyesi Yadigâr Aydoğdu, Tiyatro ekibine çiçek takdim ederken, başarılı sahne performansları nedeniyle kendilerini tebrik etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl’de 23 Nisan Coşkusu

TBMM’nin açılışının 104. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İnegöl’de düze…