Home FOTO GALERİ Melihat Gülses’ten müzik ziyafeti

Melihat Gülses’ten müzik ziyafeti

- Guncellenme Tarihi: 14 Haziran 2017 13:25
2 min read
Melihat Gülses’ten müzik ziyafeti için yorumlar kapalı
0

Klasik Türk Müziği’nin en önemli yorumcuları arasında gösterilen sanatçı Melihat Gülses, Ramazan Sokağı’nda unutulmaz bir konser verdi. Nida Ateş ile birlikte sahne alan ünlü sanatçı, en sevilen parçalarını seslendirdi.

Nilüfer Belediyesi’nin kurduğu Ramazan Sokağı, her akşam farklı bir etkinlikle dolup taşıyor. Klasik Türk Müziği’nin sevilen ismi Melihat Gülses de Ramazan Sokağı’nda sevenleri ile buluştu.  “Nida Ateş’le Buluşmalar”a konuk olan ünlü sanatçı, seslendirdiği parçalarla,  Ramazan Sokağı’nı dolduranlara müzik ziyafeti verdi. Sesiyle gönüllerde taht kuran Melihat Gülses, Nida Ateş ile birlikte hem Klasik Türk Müziği’nden eserler okudu hem de türküler seslendirdi. Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nı dolduranlar sevilen parçalarda sanatçılarla eşlik ederek keyifli anlar yaşadı.
Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş’un da izleyiciler arasında yer aldığı konserde,  Melihat Gülses “Fikrimin İnci Gülü”  “Bir Fırtına Tuttu Bizi”, “Ben Aşkı İlk Defa Sende Tanıdım” ve “Çökertme” gibi eserleri Nida Ateş’le birlikte söyledi. Halkın keyifle izlediği konserin sonunda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Melihat Gülses’e çiçek vererek teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…