Home FOTO GALERİ Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

- Guncellenme Tarihi: 12 Haziran 2017 23:08
2 min read
Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi, birlik, beraberlik ve rahmet ayı Ramazan’da kurduğu gönül sofrasında şehit ve gazi aileleri ile yetim ve engellileri buluşturdu.

Açelya Düğün Salonu’ndaki iftar programına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Böberci, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Eğitim Şube Müdürü İbrahim Karaman, BUSMEK yöneticisi Eyüp Arda ve Mustafakemalpaşa’da yaşayan şehit aileleri, gaziler, yetim ve engelli vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi masaları gezen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, davetlilerle bir süre sohbet etti.

Programda yaptığı konuşmada, toplumun en özel kesimini bir sofra etrafında ağırladıklarını söyleyen Başkan Sadi Kurtulan, Ramazan’ın güzelliklerini paylaşarak ortak değerlere sahip çıkma amacında olduklarını belirtti.

Başkan Kurtulan; ”  Bir olmak, birlik olarak geleceğe yürümek kültürümüzün bizlere verdiği en önemli idealdir. Bu sofralar bize millet olma bilincini bir kez daha hatırlatıyor. Bu güzel nimetleri sevgiyle yoğurmanın  getirdiği mutluluğu herkes hissediyor. Bizim hizmet anlayışımız, insanlarımızın hayatlarını kolaylaştırma, sorunlara çözüm üretmeye dayalıdır. Bu güzel topraklarda birlikte yaşamanın duacısı olmaya devam edeceğiz. Şehitlerimiz, gazilerimiz, yetimlerimiz ve engellilerimiz bizlere emanettir. Bu emaneti el birliği ile koruyacağız. Ramazan’ın bu güzelliğinin bayrama da aksetmesini diliyor, mazlumların gözyaşının dinmesinin temenni ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başköy’deki “Dede Helvası” Geleneğinde Helvalar Şifa İçin Yenildi

Nilüfer’e  bağlı Başköy Mahallesi’nde 1926’dan bu yana gerçekleştirilen geleneksel  “Dede …