Home FOTO GALERİ Ceylan’dan Kazakistan ve Kırgızistan’a sağlık köprüsü kuruluyor

Ceylan’dan Kazakistan ve Kırgızistan’a sağlık köprüsü kuruluyor

- Guncellenme Tarihi: 13 Haziran 2017 13:13
8 min read
Ceylan’dan Kazakistan ve Kırgızistan’a sağlık köprüsü kuruluyor için yorumlar kapalı
0

Bursa’nın sağlık hizmetleri alanında ilklerinden olan Ceylan International Hospital, Sağlık Turizmi kapsamında  Kazakistan ve Kırgızistan’dan gelen sağlık heyetini ağırladı.

Programa, Kazakistan ve Kırgızistan’dan kalp ve damar, nöroloji, travmatoloji, onkoloji, kadın hastalıkları, doğum, çocuk, hemotoloji ve romatoloji alanlarında uzman 35 doktor katıldı.

Hastanede farklı branşlarda görev yapan doktorların da katılımıyla gerçekleşen ziyaret,  Ceylan International Hospital’ın teknolojik alt yapısı ve hastalarına sunduğu sağlık hizmetlerine ilişkin bilgilendirme toplantısıyla başladı.

Hastanenin kapasitesi, sunacağı tedavi hizmetleri, yoğun bakım ve diğer servisleri konusunda bilgilendirilen Kazak ve Kırgız Sağlık Heyetine daha sonra kokteyl verildi.

Kokteylin ardından hep birlikte yenilen öğle yemeğiyle devam eden etkinlikte, Kazak ve Kırgız heyete tek ve 2 kişilik odaları ve  90 yatak kapasiteli modern  hastane binası gezdirildi. Bina gezisinde, gelişmiş son teknolojiyle donatılmış tıbbi cihazlar, yoğun bakım servisi, ameliyathaneler ile 5 yıldız oteli aratmayacak tek ve iki kişilik hasta odaları gösterildi.

Ceylan International Hospital’ın Kurucusu Uzman Dr. Mustafa Erdem Ceylan, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, genç fakat hedefleri sürekli büyüyen bir hastane olduklarını vurgulayarak “Temel hedeflerimizden birisi de yabancı uyruklu hastaları Bursa’ya çekebilmek.”dedi.

Sağlıkta güven ve huzurun ilk adresi olmak istiyoruz

Hastanenin  teknolojik alt yapısı ve Onkoloji alanındaki çalışmalarıyla Bursa ve Türkiye’de fark yaratacağına dikkat çeken Mustafa Erdem Ceylan şunları söyledi:

“Çağdaş bir iş anlayışını benimsemiş, güncel bilgilerle donatılmış uzman ve nitelikli kadrolarımızla, hasta haklarına saygılı kalarak toplumun tüm kesimlerine kaliteli ve ekonomik sağlık hizmeti sunmak misyonuyla yola çıktık. İnsana ve topluma karşı sorumluluğumuzu kaliteli hizmet anlayışıyla birleştirerek, “sağlıkta güven ve huzurun ilk adresi olmak” vizyonuyla yolumuza emin adımlarla devam etmeyi prensip edindik. 90 yatak kapasitesi, 6 ameliyathane, 20 erişkin yoğun bakım yatağı,  4 koroner yoğun bakım yatağı,  5 kalp-damar cerrahisi yoğun bakım yatağı, 8 yeni doğan kuvözü, 25 ayaktan kemoterapi  ünitesi, 14 günübirlik gözlem yatağı ile bizler, hastane memnuniyetini önceliğimiz kabul etmekteyiz. Hastalarımızla huzurlu bir ortamda sevgi ve güven ilişkisini en üst seviyeye çıkarmayı arzuluyoruz. Ceylan International Hospital olarak dünya markası olma hedefiyle Kazakistan ve Kırgızistan’dan gelen 35 kişilik sağlık heyetini ağırladık ve onlarla hastanemizin yüksek teknolojik imkanlarından faydalanabilmeleri için görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca ilerleyen zamanlarda karşılıklı

işbirliğiyle Kırgızistan ve Kazakistan’a giderek orada hastanemizin tanıtımı yapmak ve oradaki hastaların bazılarını hastanemizde tedavi görmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Bursamız ve ülkemiz son yıllarda sağlık alanında devrim niteliğinde yatırımlar yaptı. İnanıyoruz ki bütün bu yatırımlar kentimizin ve ülkemizin sağlık vizyonunu daha ilerilere taşıyacaktır.  Bizler bu vizyonun önemli bir parçası olmak istiyoruz. “

“Marka değerimizi uluslararası alana taşımayı hedefliyoruz”

Ceylan International Hospital Onkoloji Direktörü Prof.Dr. Kayıhan Engin ise, Ceylan International Hospital’ın yeni bir hastane olmasına rağmen özellikle onkoloji ve kardiyovasküler alanında iddialı bir konumda olmayı arzuladığını belirterek; “Öncelikli hedeflerinden birisi de hastanemizin marka değerini uluslararası alana taşımak ve yurt dışından hasta kabulüne başlamak. Bunun için hem kendi içimizdeki yapılanmayı sağlamlaştırmak ve aynı zamanda yurt dışı bağlantılarımızı güçlendirmek için çalışmalar yür ütüyoruz. Bu çalışmalar doğrultusunda Kazakistan ve Kırgızistan’dan 35 kişilik sağlık heyetini ağırladık ve gerek teknoloji gerekse hasta kabul anlamında yapılacak iş birliğini konuştuk. Bu nedenle her iki taraf için de verimli bir ziyaret olduğunu söylemek mümkün. Ülkelerarası yapacağımız çalışmalar aynı zamanda sağlık turizmimize ciddi anlamda katkı sağlayacaktır. “diye konuştu.

Karşılıklı iyi niyet ve nezaket çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Kazak ve Kırgız doktorların yer aldığı sağlık heyeti, göstermiş oldukları misafirperverlik dolayısıyla  Ceylan International Hospital’a teşekkür etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…