Home FOTO GALERİ Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”da kadro belirlendi

Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”da kadro belirlendi

- Guncellenme Tarihi: 4 Haziran 2017 12:43
4 min read
Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”da kadro belirlendi için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”nun oyuncu ve teknik kadro seçimi yapılan sınavla tamamlandı. 227 kişinin katıldığı şan ve hareket sınavlarının ardından ön elemeyi de geçenler, Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”nun kadrosunu oluşturdu.

 

Kurulduğu günden bu yana sahnelediği oyunlarla büyük ilgi gören ve çok sayıda ödüle değer görülen Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”nun yeni oyuncu ve teknik kadrosu yapılan sınavla şekillendi. İlk olarak teknik kadroya seçimler yapıldı. 20-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen ve Engin Alkan, Funda Çebi, Yakup Çartık, Hakan Dündar ile Metin Küçükyılmaz’ın jüri üyeliği yaptığı teknik personel seçmelerinde başarılı olanlar, kadroyu oluşturdu.

22-27 Mayıs tarihleri arasında da Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”nun oyuncu seçmeleri yapıldı. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirilen şan ve hareket sınavlarına 227 aday katıldı. Engin Alkan, Mehmet Özgür, Beliz Güçbilmez, Sermet Yeşil, Yiğit Sertdemir, Burçak Çöllü ve Can Bora’nın jüri üyeliğini yaptığı oyuncu seçmelerinde adayların hazırladığı tirat veya sahne parçaları izlendi. Şan ve hareket sınavlarını başarıyla geçen 32 aday daha sonra ön elemeye katıldı. Ön elemeyi geçen adaylarla birlikte yapılan atölye çalışmasının ardından Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”nun oyuncu kadrosu da belirlenmiş oldu.

Yapılan sınav sonrasında Adem Mülazım, Ayşe Gülerman, Barış Ayas, Cansu Ecem Erkek, Gökhan Kum, İbrahim Ersoylu, Melisa İnci Gürmen, Mert Tiryaki, Mesut Özsoy, Oğulcan Arman Uslu, Oğuzhan Ayaz ve Pınar Hande Kaplan, Nilüfer Belediyesi “Tiyatro”nun oyuncu kadrosunda yer almaya hak kazandılar. Teknik kadro da şöyle oluştu: Sahne amiri, Halil Küres ve Burak Akyüz; sahne teknisyeni Mehmet Tepeci, Gürkan İşbilen, Bedir Günsayar, Faik Y. Gürcan; aksesuarcı Selin Ölçen; sahne terzisi Gönül Akıllı; ses teknisyeni Hasret Coşkuner ve Derya Bölükemini; ışık teknisyeni Murat Özdemir ve Hasan Fatih Karakuş.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Dolar ve Euro Bugün Ne Kadar?

Dolar/TL, güne değer kazancıyla başlamasının ardından 32,3130 seviyesinden işlem görüyor. …