Home FOTO GALERİ Başkan Dündar, Küçük Esma’yla İftar Yaptı

Başkan Dündar, Küçük Esma’yla İftar Yaptı

- Guncellenme Tarihi: 4 Haziran 2017 12:48
5 min read
Başkan Dündar, Küçük Esma’yla İftar Yaptı için yorumlar kapalı
0
  • Başkan Dündar’dan Esma’ya Sürpriz Ziyaret
  • Küçük Esma, “Mustafa Amca Sen Bana Işık Oldun”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz aylarda gözlerine ışık olduğu küçük Esma’yla iftar sofrasında buluştu. Doğuştan görme engelli Esma’nın yeniden görmeye başlamasının sevincini ailesiyle paylaşan Başkan Dündar, Ramazan münasebetiyle eşi Sevginaz hanımefendi ve kızıyla birlikte Uyar ailesini ziyaret etti.

Sosyal Belediyecilik alanında sunduğu hizmetlerle dikkat çeken ve birçok yerel yönetime örnek olan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Uyar ailesinin iftar yemeğinde misafir oldu. Küçük Esma, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın destekleri ve Osmangazi Belediyesi Belediyem Benimle ekibinin çalışmaları sonucunda 8 yıl sonra görebilmenin mutluluğunu yaşarken, emeklerinden ve ziyaretinden dolayı Başkan Dündar’a da teşekkür etti. Ramazan vesilesiyle iftar yemeğinde küçük Esma’yla yeniden buluştuklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Esma kızımız, bundan sonra daha sağlıklı maşallah. Kızımız, şimdi daha güzel görüyor ve çok da akıllı maşallah. Umuyoruz ki Esma kızımızın hayatını bundan sonra daha mutlu bir şekilde sürdürecek inşallah. Bizler de kızımızın mutluluğuna vesile olduğumuz için ayrıca çok mutluyuz” diye konuştu. Başkan Dündar, iftar yemeği öncesi ve sonrasında Esma’yla sohbet ederken, Esma’nın Başkan Dündar’a ‘Mustafa amca’ diyerek yaptığı sohbette yaşanan sıcak anlar,

izleyenleri gülümsetti. Yaşama sevinciyle dolu minik Esma’ya sarılarak bir süre sohbet eden Başkan Dündar, daha sonra baba Abdullah ve anne Dilek Uyar ile konuşup Esma’nın ve kendilerinin son durumları hakkında da bilgi aldı.

“Ne Kadar Teşekkür Etsek Azdır”

Başkan Dündar’ın konuyla ilgilendiği andan itibaren kendilerini hiç yalnız bırakmadığını ve her an yanlarında olduğunu ifade eden baba Abdullah Uyar, “Başkanımız, ameliyat öncesinde destek oldu, evimize kadar gelip bizi ziyaret etti, kızımızla ilgilendi. Kendisinin ne kadar yardımsever olduğunu daha önce duyup okuyorduk ancak, bir araya geldiğimiz günden beri bunu her an yaşıyoruz. Başkanımıza, ne kadar teşekkür etsek azdır. Biricik evladımız, artık daha sağlıklı ve her şeyden önce çok mutlu çok şükür. Bize bu sevinci, bu mutluluğu yaşattınız, Allah razı olsun” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…