Home FOTO GALERİ Tüyap Bursa 2017 Yılında Düzenlenen

Tüyap Bursa 2017 Yılında Düzenlenen

- Guncellenme Tarihi: 2 Haziran 2017 13:48
5 min read
Tüyap Bursa 2017 Yılında Düzenlenen için yorumlar kapalı
0

5 Fuarda Ziyaretçi Sayında Yüzde 36,

Ülke Sayısında Yüzde 18 Artış Sağladı

 

Almira Hotel’de düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya gelen Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü; “Sektördeki 16 yıllık deneyimi ile başarılı bir süreci geride bırakan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş,                    2017 yılının ilk yarısında bebe çocuk, kitap, eğitim, inşaat ve gayrimenkul konularında 5 farklı fuar düzenledi. 678 firma ve firma temsilciliğinin katıldığı, yurtdışından 53 farklı ülkeden yurtiçinden 43 ilden gelen 343 bin 759 ziyaretçiye ev sahipliği yapan Fuarlar ile Bursa’nın üretimine, ihracatına ve tanıtımıza katkı sağlamaya devam ediyoruz.

Geçtiğimiz yıl aynı dönemde düzenlediğimiz fuarlara baktığımız zaman ziyaretçi sayısında yüzde 36, ziyaretçi ülkeleri sayısında da yüzde 18 artış oranı yakalandığı görülmektedir.  Ziyaretçi ülkelere bazında ise geçen sene ilk yarıdaki fuarlardan farklı olarak bu yıl Afganistan, Bahreyn, Beyaz Rusya, Gana, İngiltere, İspanya, Letonya ve Venezuela’dan yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yapıldı.” dedi.

Takvimin İkinci Yarısında 11 Fuar Var

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. olarak yılın ikinci yarısında düzenleyeceğimiz fuarlar aşağıda yer almaktadır;

  • Junioshow Fuarı  (5 – 8 Temmuz 2017)
    • Burtex 2017 Bursa Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı (İlk kez) ve eş zamanlı Ev Stil Fuarı  (28 Eylül – 1 Ekim 2017)
    • Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları  (11 – 15 Ekim 2017)
    • Bursa 3. Uluslararası Blok Mermer Fuarı   (25 – 28 Ekim 2017)
    • Bursa Endüstri Zirvesi Fuarları  (Bursa Metal İşleme Teknolojileri, Bursa Sac İşleme Teknolojileri, Kalıp Avrasya, Otomasyon Fuarı, İş ve İşçi Güvenliği, Sağlığı ve Ekipmanları Fuarı) ( 30 Kasım – 3 Aralık 2017)

    Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. olarak yıl sonuna kadar gerçekleşecek 16 fuar projesi ile 50 ülkeden 2.200 firma ve firma temsilciliğini, 80 ülkeden 800 Bine yakın ziyaretçiyi katılımcı firmalar ile buluşturmayı hedeflemekteyiz.

    Sanayi kenti, tarihi ve kültür doğa kenti olan Bursa’nın ülke genelinde düzenlenen verimli ve büyük buluşmalara ev sahipliği yapan fuarları gerçekleştirmesinde önemli paya sahip olan, desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlardan stratejik ortağımız Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere,

    T.C. Ekonomi Bakanlığı’na, T.C. Bursa Valiliği’ne, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne, KOSGEB’e, meslek odalarına, tüm sivil toplum kuruluşlarına, tüm çözüm ortaklarımıza, değerli basınımıza ve Bursa halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

    Detaylı Bilgi için;

    Sektörleri Tüyap Bursa çatısı altında buluşturacak Fuarlar hakkında daha detaylı bilgi almak için www.tuyap.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    Saygılarımla,

    İlhan ERSÖZLÜ                                                                                                              Genel Müdür                                                                                                               TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…