Home EĞİTİM OSMANGAZİLİ MİNİK RESSAMLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

OSMANGAZİLİ MİNİK RESSAMLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

- Guncellenme Tarihi: 2 Haziran 2017 13:40
2 min read
OSMANGAZİLİ MİNİK RESSAMLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ için yorumlar kapalı
0

Özel Osmangazi Okulları öğrencileri, Bursa Kent Müzesi’nin düzenlediği “İsmindeki Müzeyi Keşfet” konu başlığıyla ilk ve ortaokul düzeyinde düzenlediği resim yarışmasında aldıkları derecelerle ailelerini gururlandırdı.

BURSA- Bursa Kent Müzesi tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen resim yarışmasında öğrenciler, Bursa Kent Müzesi’nde isimlerinde yer alan harfleri içeren objelerle kurguladıkları bir kompozisyonu tuallerine çizdiler. Özgün fikirlerini teknik becerileriyle resmeden Özel Osmangazi Okulları öğrencileri, jüriden tam not aldı. Toplam 4 kategoride düzenlenen yarışmada Hayrünisa Şura Keser, Sena Sarıtaş ve Gözde Duğan’ın eserleri “sergilenmeye değer” görülürken Baybars Özkan ve Elif Yatıkçı da Özel Osmangazi Okulları’na “başarı” ödülü kazandırdı.

“RESİM YAPMAYA DEVAM EDİN”

Yarışmada geçmiş ve gelecek arasında köprü vazifesi gören müzelere ilginin artırılması, öğrencilerin resme olan ilgisinin ve yeteneğinin geliştirilmesi hedeflendi. Ödül töreninde konuşan Jüri Başkanı Berna Coşkun Onan öğrencilere, “Resim yapmaya devam edin” mesajı verdi. Ödül töreninin ardından sergiyi gezen jüri heyeti, kent müzesi yetkilileri, öğrenciler ve öğrenci velileri öğrencilerin çalışmalarını ilgiyle incelediler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…