Home FOTO GALERİ Mustafakemalpaşa Stadı yeni sezona hazırlanıyor

Mustafakemalpaşa Stadı yeni sezona hazırlanıyor

- Guncellenme Tarihi: 2 Haziran 2017 13:38
3 min read
Mustafakemalpaşa Stadı yeni sezona hazırlanıyor için yorumlar kapalı
0

Amatör spor kulüplerinin maçlarına ev sahipliği yapan Mustafakemalpaşa Stadı’nda yeni sezon öncesi yenileme çalışmaları başlatıldı.

İnşaatı hızla devam eden Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri başta olmak üzere son yıllarda birçok spor yatırımına kavuşan Mustafakemalpaşa’da mevcut spor tesisleri de modernize edilerek amatörün hizmetine sunuluyor.

Şükrü Erdem Spor Tesisleri’nin yenilenmesinin ardından Mustafakemalpaşa’daki 11 amatör kulübün maçlarını oynadığı statta da restorasyon için düğmeye basıldı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, mevcut zemin ve drenaj sisteminin kaldırılarak komple yenileceği statta incelemelerde bulundu.

 

‘Kapsamlı yenileme’

 

Tribünlerden soyunma odalarına kadar her alanın elden geçirileceği tesisleri gezen Başkan Sadi Kurtulan, üç ay boyunca çok yönlü bir çalışmanın yürütüleceği 105’e 70 metre ölçülerindeki stadın yeni sezonda futbol oynamaya müsait bir duruma getirileceğini belirtti.

Kapsamlı bir şekilde elden geçirilecek stadın yenilenmiş haliyle amatöre değer katacağını kaydeden Başkan Kurtulan; “ Sporda başarı öncelikle tesisle gelir. Tesisleşme yolunda attığımız adımlarla gençlerimizi spor faaliyetlerine yönlendirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda amatör spor kulüplerimize göreve geldiğimiz günden bu yana her türlü desteği vermeyi sürdürüyoruz. Stadımız özellikle zemini açısından yenilenerek çok amaçlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirilecek. Profesyonel maçların oynanabileceği standartlara uygun saha çimleri ile düzenlenerek drenaj sistemi de iyileştirilecek. Ayrıca; tartan pisti, kulübeler, tribün ve koltuklar, skorbord ve soyunma odalarının bakım ve onarımları da titizlikle elden geçirilecek. Hava ambulansları içinde inip kalkabilecek bir yer yapılacak. Düzenli aralıklarla spor alanlarının ihtiyaçlarını karşılayacağız ” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …