Home FOTO GALERİ İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÖNEMİ 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR.

İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÖNEMİ 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR.

- Guncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2017 13:40
3 min read
İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÖNEMİ 1 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR. için yorumlar kapalı
0

İHRACATÇILAR SEMİNERE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ…

 

BURSA – Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) tarafından düzenlenen “İhracatta E-Dönüşüm” konulu bilgilendirme seminerinde konuşan Gelir İdaresi Başkanlığı e-Defter ve Belge Yönetimi Müdürü Şahin Engin Uysal, ihracat işlemlerindeki e-Fatura uygulamasının 1 Temmuz itibariyle başlayacağını söyledi.

 

Gelir İdaresi Başkanlığı e-Defter ve Belge Yönetimi Müdürü Şahin Engin Uysal, UİB Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Kolbaşı, Logo Elektronik Genel Müdürü Başak Kural, Gazi Bilişim Genel Müdürü Eyüp Kınay’ın konuşmacı olarak katıldığı programa; ihracatçı firmaların temsilcileri yoğun katılım sağladı.

 

UİB Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Kolbaşı’nın açılışı konuşması ile başlayan programda konuşan ve ekonomik bağımsızlığın elde edilebilmesi için mutlaka ekonomik başarının elde edilmesi gerektiğine dikkat çeken Gazi Bilişim Genel Müdürü Eyüp Kınay, firmalarının, bu konuda ihracatçılara yazılım ve eğitim desteği verdiğini söyledi. Kınay, ayrıca tekstil ve otomotiv başta olmak üzere pek çok sektörde ihracatçıları, yaklaşan dijital döneme hazırlamaya çalıştıklarını dile getirdi.

 

Eyüp Kınay, ‘Endüstri 4.0’, ‘nesnelerin interneti’, robotlar, akıllı cihazlar, ‘cloud’ denilen bulut bilişim, robotlar, ‘karanlık fabrikalar’, ‘big-data’ ile ilgili gelişmelerle ilgili de konuştu.

 

1 Temmuz itibariyle ihracatta zorunlu hale gelecek olan e-Fatura ve e-İrsaliye uygulamaları hakkına açıklamalar yapan Gelir İdaresi Başkanlığı e-Defter ve Belge Yönetimi Müdürü Şahin Engin Uysal, bu tarihten itibaren basılı kağıt evrak kullanılmayacağını ve bununla birlikte hem kayıt dışının önüne geçilmiş olacağını hem de doğanın korunmuş olacağını söyledi.

 

UİB eğitimleri 06 Haziran Salı günü “Duygusal Zeka ve Kişilik Tipleri Semineri” ile devam edecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…